Åvænget 31, 5463 Harndrup

5463 avaenget 31 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Spændende familievilla med gode udhuse i hyggelige Harndrup

På en lukket villavej op til åbne marker i den velfungerende, lille by Harndrup ligger denne regulære etplansvilla, der med sine fire værelser og store opholdsområde er et godt match for familien. Med huset følger to udhuse, hvoraf det ene måler 57 m2 med tre disponible rum og god plads til hobby, hjemmekontor og meget andet.

Harndrup rummer alt, hvad en familie har brug for i hverdagen. Der er børneunivers med skole og institution samt gode fritidsfaciliteter og indkøb i DagliBrugsen. Harndrup er tilmed omgivet af smuk natur i det, der grundet en rig historie kaldes Humleegnen. Byen ligger kun 20 minutters kørsel fra Middelfart og en halv times tid fra Odense.

Huset fremtræder pænt og velholdt med rigtig mange brugbare kvadratmeter – mere end 220 – når du lægger såvel bolig som udhuse sammen. Det åbne opholdsområde med rummelig stue og tosidet køkken danner ramme om familiesamværet, mens husstandens medlemmer kan gå hvert til sit i fire værelser.

Det største værelse egner sig som forældreafdeling med integreret walk-in-plads og direkte terrasseudgang. De tre øvrige værelser ligger side om side og har via en fordelingsgang forbindelse til et fint badeværelse. Endelig rummer boligen et bryggers med egen indgang og en entré.

Der er rig mulighed for at etablere lidt af hvert i det tilhørende udhus med tre rum. Rummene står i boligkvalitet og er derfor et godt supplement til boligen. Dertil kommer det øvrige udhus med overdækket terrasse, en velafskærmet baghave med stor, solvendt terrasse og en carport.

Her får du kort sagt en bolig med god plads og mange muligheder på en familievenlig adresse i et trygt lokalsamfund.

Kontakt Færch Bolig i dag for en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Åvænget 31 , 5463 Harndrup1.395.000 kr.9.050 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.540 kr/mdrVillaEnergimærke: FStørrelse: 146 ㎡Grund: 800 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1972Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-29 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x