Højvangs Alle 42, 6700 Esbjerg

6700 hojvangs alle 42 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Murermestervilla i Højvangskvarteret

Åbent hus med tilmeldingskrav 14/9 – klik på billede –

Beliggende i det attraktive Højvangskvarter som er trafikstille og børnerigt, samt i absolut kort afstand til alle midtbyens faciliteter, tilbydes her rummelig og charmerende familievilla.
Villaen har med sine samlede 197 etagemeter inkl. kælderen, masser af plads til børnefamilien. Det skal dog nævnes at man sikkert vil ændre indretningen på 1.salen, så den bliver mere anno 2024.
Villaen er løbende vedligeholdt, og her kan man nemt bo videre uden at skulle i gang med den store renovering, dog er beliggenheden og huset også oplagt for køberne, der drømmer om at indrette og skabe deres eget hjem, da der er masser af plads i økonomien til en større modernisering, grundet den gode beliggenhed.
Villaen indeholder: Stueplan: Pæn entré, med adgang til gæstetoilet, trappehals, samt indgang til ”baghuset”, som er indrettet med godt stort bryggersmiljø, samt stort moderne badeværelse. I selve hovedhuset er stueplan indrettet med stort køkkenalrum med udgang til haven, samt en meget stor og indretningsvenlig stue. 1.salen indeholder: Stort soveværelse, samt 2 gode værelser. Det skal nævnes at ved ændring af væggenes placering heroppe, opnås en væsentlig bedre og mere tidrigtig indretning, da man i dag skal gennem et værelse for at komme til næste værelse. Kælderen indeholder: 2 disp. rum som i dag anvendes som værksted og opbevaring.
Foruden huset er her hyggelig have med meget stort fliseareal, hvor man virkelig kan holde havefest og være hele familien samlet på terrassen. Derudover er her plæne til børneleg, samt stort redskabsrum.
En villa der samlet kan rigtig meget for børnefamilien, der søger en virkelig god adresse i kort afstand til Centrum. Her får men et godt hus med rigtig mange muligheder enten nu eller på sigt.
En villa der skal ses, både ude og inde….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Højvangs Alle 42 , 6700 Esbjerg2.198.000 kr.12.945 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.550 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 160 ㎡Grund: 606 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1928Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-27 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x