Tøndborgvej 6, 8620 Kjellerup

8620 tondborgvej 6 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Drømmer du om livet på landet? Oplev denne charmerende landejendom i naturskønne omgivelser

Velkommen til Tøndborgvej 6, Pederstrup – en autentisk landejendom med et væld af muligheder, smukt beliggende i et idyllisk område omgivet af skov og åbne marker. Her får du en unik chance for at skabe dit eget fristed midt i naturen.

Ejendommen

Denne rummelige ejendom på 248 kvadratmeter udstråler ægte landlig charme og tilbyder en sjælden atmosfære, som kun findes i ældre landhuse. Boligen rummer 3 store værelser, hvoraf to har walk-in closets – ideelt til både familieliv og gæster. De to badeværelser sikrer ekstra komfort i hverdagen.

De lyse og indbydende stuer er prydet med originale detaljer som synlige træværk og små charmerende vinduer, der tilsammen skaber en varm og hyggelig atmosfære. Her er masser af plads til at samle familie og venner omkring pejsen på en kold vinterdag eller nyde solen, der strømmer ind gennem vinduerne på en lys sommerdag.

Udearealer

Ejendommen ligger på en stor, frodig grund der byder på både shelter, bålplads og en charmerende gårdhave – perfekte rammer for udeliv hele året rundt. Hvad enten du drømmer om en blomstrende køkkenhave, en skøn terrasse til sommeraftener eller et område dedikeret til leg og fritid, er der rigeligt med plads til at udfolde dine kreative ideer.

Derudover er der en rummelig garage, som kan bruges til alt fra opbevaring og værksted til kreative projekter.

Beliggenhed

Med sin placering i rolige og naturskønne Pederstrup er denne ejendom ideel til dig, der ønsker at trække stikket og nyde hverdagen i fredelige omgivelser. Du bor tæt på naturen, hvor du kan tage lange gåture i skoven eller rundt om de nærliggende søer, og samtidig er Kjellerup blot en kort køretur væk, med alt hvad du har brug for i hverdagen – herunder indkøb, skole og daginstitutioner.

For større indkøb eller en tur i byen, er Silkeborg og Viborg let tilgængelige, begge inden for kort køreafstand….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Tøndborgvej 6 , 8620 Kjellerup995.000 kr.4.747 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.895 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 184 ㎡Grund: 1055 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1877Sidste tilstandrapport er fra: 2024-09-11 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x