Gl. Ålborgvej 51, 9300 Sæby

9300 gl alborgvej 51 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Centralt beliggende villa i Sæby med hyggelig have

Åbent hus med tilmeldingskrav 15/9 – klik på billede –

Velkommen til Gl. Ålborgvej 51, hvor I finder denne centralt beliggende villa i Sæby. Villaen, med sin karakteristiske gulkalkede facade, blev bygget i 1926 og er løbende blevet vedligeholdt og forbedret af sælger, som har lavet flere smarte løsninger gennem årene. Med sin centrale placering får I nem adgang til alle byens faciliteter, hvilket sikrer en bekvem og gnidningsfri hverdag.

Villaen rummer 95 kvm bolig fordelt på to plan samt en kælder på 56 kvm. I stueetagen finder I et stort, lyst køkken med spiseplads lige ved siden af. Spiseafdelingen er i åben forbindelse med et rummeligt opholdsområde, der er indrettet med en brændeovn og har direkte adgang til en sydvendt terrasse. Gulvene er belagt med smukke fyrretræsplanker, mens entréen og badeværelset er indrettet med brunlige klinker, der har et strejf af kobber. Det rummelige badeværelse blev renoveret i 2008 med nye installationer og gulvvarme. Derudover er der også i år 2008 lavet nye elinstallationer samt VVS i hele boligen, mens der er sket en delvis udskiftning af vinduerne i 2008. De omkostningstunge poster er dermed vinget af.

Fra villaens køkken er der adgang til førstesalen, som er indrettet med et stort soveværelse og et ekstra værelse. Fra det ekstra værelse er der indgang til et disponibelt rum, der er ideelt til opbevaring. Førstesalen har loft til kip, hvilket giver en luftig og rummelig fornemmelse, og gulvene er belagt med smukke fyrretræsplanker, der skaber en god rød tråd til stueplan.

Kælderen indeholder flere disponible rum, herunder et bryggers med vaskeplads. Det er også her, boligens tekniske installationer er placeret. Derudover er der masser af plads til at indrette et værksted eller lignende efter behov.

Villaen er beliggende på en 624 kvm., med en virkelig hyggelig og privat baghave, der byder på gode terrasseområder. I haven får I et lille havehus, som er opvarmet med en varmepumpe – perfekt som et ekstra lille hobbyrum.

Vi glæder os til at byde jer velkommen!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Gl. Ålborgvej 51 , 9300 Sæby1.145.000 kr.9.268 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.074 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 95 ㎡Grund: 624 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1926Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-22 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x