Tubæk Møllevej 15, 4720 Præstø

4720 tubaek mollevej 15 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

INDBYDENDE VILLA I ROLIGE OMGIVELSER

Med udsigt til marker og natur finder I Tubæk Møllevej 15, som rummer god plads til hele familien. Når I ankommer til adressen, bliver I budt velkommen af en flot, lysmalet træfacade med røde teglsten på taget, mens bilen kan parkeres i den matchende garage med tilstødende værksted. Huset er opført i 1998 i gode materialer og er løbende vedligeholdt med energivenlige vinduer og terrassedøre fra 2022, ligesom varmestyringssystemet er udskiftet i 2023. Indenfor råder huset over 152 kvadratmeter fordelt på halvandet plan.

Køkkenet består af moderne skabselementer, og lader I den franske dobbeltdør stå åben, får I ligeledes et nærmest sømløst forløb ind i stuen, som I let kan indrette med en afdeling til spisebordet og en anden til sofaarrangementet.

Stueetagen har desuden et værelse samt et badeværelse.

På første sal finder I en rummelig repos med udgang til en østvendt altan samt en værelsesafdeling med tre værelser og endnu et badeværelse, hvilket skaber en funktionel indretning til hverdagslivet.

Udenfor venter jer en fantastisk have med flere forskellige terrasseområder, så I altid kan finde en solplet at sidde ved. Haven er opvokset med græsplæne og smuk beplantning, og der er også en plantage med 50 forskellige frugttræer.

Bosætter I jer her, får I et hjem i særdeles rolige omgivelser. Villaen ligger på en lukket vej, og I vil samtidig have let adgang til hverdagens mange gøremål. Der er et stisystem, I kan følge hele vejen ind til den centrale del af Præstø, hvor der er indkøbsmuligheder, og der er blot lidt over to kilometer til skole og daginstitution.

Køb som flexbolig? En flexbolig er et helårshus, som ejeren har fået en personlig tilladelse til at anvende som fritidsbolig. Ejeren er dermed ikke bundet af den bopælspligt, som helårshuse er behæftet med. Ejeren kan desuden senere frit “omdanne” fritidshuset til helårsbolig igen. ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Tubæk Møllevej 15 , 4720 Præstø2.495.000 kr.15.786 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.971 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: BStørrelse: 152 ㎡Grund: 1187 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1998Sidste tilstandrapport er fra: 2024-07-22 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x