Krægevænget 7, 5270 Odense N

5270 kraegevaenget 7 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Velholdt villa i roligt og lukket vænge

Krægevænget 7 i Odense N er en velholdt og indbydende fritliggende villa på 94 m², beliggende i et roligt og lukket vænge – perfekt til børnefamilier eller par, der ønsker at bo i et trygt og fredeligt område.

Boligen er opført med en stor udestue, der forlænger sommermånederne og skaber et ekstra opholdsområde, samt en rummelig garage, der giver rig mulighed for opbevaring eller hobbyaktiviteter.

Udenfor har ejendommen fået anlagt en ny indkørsel og en flot fliseterrasse, der giver et dejligt udendørs areal til afslapning og samvær. Med nyere tag og udskiftede vinduer er huset i særdeles god stand og klar til indflytning.

Indretningen er funktionel og familievenlig med et praktisk bryggers til hverdagens gøremål, et lyst og pænt køkken samt en stor stue, hvor der er god plads til både spisebord og sofahjørne. Fra stuen er der udgang til den rummelige udestue, der kan nydes året rundt. Boligen rummer desuden to børneværelser, et soveværelse med skabsplads samt et flot, moderniseret badeværelse med bruseniche.

Huset er ideelt placeret i forhold til hverdagens behov. Der er kort afstand til både indkøbsmuligheder, legepladser, daginstitutioner og skoler, hvilket gør området særdeles attraktivt for børnefamilier. Med gode stisystemer og grønne områder lige i nærheden kan både børn og voksne nyde udendørslivet i trygge rammer. Her får du en skøn bolig i et familievenligt kvarter med alt inden for rækkevidde….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Krægevænget 7 , 5270 Odense N2.195.000 kr.19.589 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.593 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 94 ㎡Grund: 727 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1971Sidste tilstandrapport er fra: 2024-09-10 check den her

Krægevænget 7, 5270 Odense N

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Med nøgleord som flot istandsat, lyse omgivelser og en lukket have får I gode rammer i denne villa på en rolig, lukket vej i Stige. Glæd jer til tre værelser og store opholdsrum, der sikrer jer både privatliv og samvær. Boligen er løbende istandsat siden 2017 med nyere tag, vinduer, køkken, badeværelse, hulmursisolering og meget mere. Endelig får I en dejlig beliggenhed nær naturen og hverdagens gøremål.Samlingspunktet er den store stue, som fremtræder let og indbydende med et hyggeligt lysindfald. Herfra får I adgang til en udestue med mange vinduer, der både trækker dagslyset ind og giver udsigt til et virkelig smukt træ. Her kan I tyvstarte med forårssolens stråler og forlænge sommeren langt ind i efteråret.Det elegante HTH-køkken har hvide elementer med god opbevaringsplads, så de mørke egetræsbordplader er frie til madlavningen. Tilmed er der et spiseafsnit, hvor børnene kan tegne, mens I lægger sidste hånd på middagen.Videre rummer boligen tre værelser, hvor I udover et soveværelse kan indrette jer med enten børneværelser, kontor eller hobbyrum. Endelig er der et badeværelse og et bryggers med HTH-elementer.Udenfor kan I se frem til en dejlig, lukket have, som bliver det naturlige omdrejningspunkt i sommerhalvåret. Her er en græsplæne til børnenes leg og en terrasse, der indbyder til frokost under åben himmel, mens det overdækkede areal gør det muligt at nyde udelivet i læ for sol og regn. Som bonus er der en muret garage og et skur.Beliggenheden forener på bedste vis naturen med hverdagens gøremål. I finder bus, indkøb, skole og daginstitution inden for én kilometer, ligesom der er et godt naboskab. Desuden kan I få pulsen op i sportshallen, mens Stige Ø sætter tempoet ned med gåture i naturskønne omgivelser. Endelig kan I cykle via stien langs kanalen til Odense centrum.Kom og oplev boligen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Krægevænget 7 , 5270 Odense N1.995.000 kr.17.805 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.244 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 94 ㎡Grund: 727 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1971