Porsager 78, 2620 Albertslund

2620 porsager 78 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Furesøvilla med halv kælder og 4 sovevæelser.

Åbent hus med tilmeldingskrav 15/9 – klik på billede –

Med rigtig god beliggenhed på en af de sidste veje på Porsager sælges Furesøvilla på 113 kvm. + 47 kvm. kælder. Huset er opført i røde sten med opmurede gavle. Huset er tilbygget så det fremtræder som en vinkelvilla med 4 soveværelser.
Indeh.: Forstue med indbyggede skabe og trappe til kælder. Ældre køkken der i forbindelse med en modernisering vil kunne åbnes op til stuen. God stor vinkelstue med udgang til syd/vestvendt terrasse. 2 børneværelser, Forældresoveværelse med skabsvæg og indgang til meget stort tilbygget værelse med stor skabsvæg og udgang til det fri. Badeværelse med bruseniche. Der er parketgulve i alle opholdsrum, bortset fra tilbygget værelser, hvor der er betongulv.
Virkelig dejlig have med bl.a. drivhus og mulighed for flere terrasser.

Kælder: Kælderen har vinduer over jordniveau. Meget stort alrum med udgang til det fri. Bryggers med bruseplads og vaskemaskine. Toilet. Viktualierum med fryser.

Carport og udhus.

Området: Porsager er en af de attraktive villaveje i Albertslund vest og måske en af de mest trafikstille af dem alle. Man er tæt på de rekreative udfoldelsesmuligheder i Vestskoven og man har Nordeuropas største opvarmede badesø og den idylliske Herstedvester landsby i umiddelbar nærhed. De gode børneinstitutioner ligger nærmest som perler-på-snor rundt om Porsager og skolen er også i gåafstand fra huset. Man har lavpris supermarked og nærbutikker i selve området.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flytteforsikring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med “Ja tak” til flytteforsikring@gjensidige.dk…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Porsager 78 , 2620 Albertslund3.595.000 kr.26.610 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.639 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 113 ㎡Grund: 694 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1966Sidste tilstandrapport er fra: 2024-09-11 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x