Rylevej 3, 4220 Korsør

4220 rylevej 3 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

På Rylevej 3 i det hyggelige Svenstrup finder vi denne rummelige villa, perfekt for både familien og alle vennerne.

På Rylevej 3 i det hyggelige Svenstrup finder vi denne rummelige villa, perfekt for både familien og alle vennerne. Drømmer du om flere kvadratmeter, kan den store garage eventuelt ombygges til beboelse eller et ekstra værelse.

Ved første øjekast træder vi ind i en entré, der fører os til gæstetoilettet og et køkken med rigelig skabsplads og gode indretningsmuligheder. Boligen byder også på en rummelig stue, hvor der er plads til alle dine bekendte. Herfra kommer vi til en dejlig udestue, som giver adgang til en hyggelig have, hvor familiens grønne fingre kan boltre sig.

Boligen har også en værelsessektion med fine værelser og et dejligt badeværelse med både bruser og karbad. Værelsessektionen munder ud i den rummelige garage med god loftshøjde.

Til sidst kommer vi ud i en dejlig og farverig have, som byder på masser af muligheder for personlig indretning. På Rylevej 3 er der plads til, at du kan sætte dit helt eget præg og gøre denne bolig til dit drømmehjem.

Ring til os og book en fremvisning, hvis det lyder interessant for dig….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Rylevej 3 , 4220 Korsør1.295.000 kr.8.031 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.628 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 142 ㎡Grund: 900 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1967Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-28 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x