Kastanjealle 4, 6971 Spjald

6971 kastanjealle 4 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Solid familievilla i Grønbjerg by.

Solid familievilla i Grønbjerg by. Ejendommen er beliggende på lukket villavej, nabo til boldbane og grønt område. Grønbjerg er et velfungerende landsbysamfund med børnehave, vuggestue og friskole fra 0. klasse til 9. klasse. Fra byen er der ca. 20 km til Holstebro og der er kun ca. en ½ times kørsel til Vesterhavet. Tæt på byen ligger også nogle af Danmarks største naturområder, hvor der er rig mulighed for oplevelser og aktiviteter i naturen. Villaen er opført i 1992 og har et boligareal på i alt 152 m² + 26 m² udestue. Godt indrettet med 4 soverum, dejligt køkken, stor stue samt havestue med gulvvarme og udgang til haven. Villaen er fuldmuret, med tegltag og bliver opvarmet med fjernvarme. Opført på en 1.263 m² stor grund med ugeneret have mod sydvest. Her er god plads til børnefamilien og dens leg og haven grænser op til boldbane og grønt område. Muret garagen på 46 m² med værksted/redskabsrum.
Indeholder:
Dejligt KØKKEN/ALRUM med åbent køkken, god spiseplads, adgang til havestuen samt stuen. Stor hyggelig STUE med masser af plads til sofa- og spisebordsarrangement, familiens hygge samt udgang til havestuen. HAVESTUE med klinker, gulvvarme, masser af plads til forskellige aktiviteter og udgang til haven. Værelsesafdeling med lyst BADEVÆRELSE med klinker, gulvvarme, badekar samt bruser. 2 gode VÆRELSER med trægulve og skabe samt SOVEVÆRELSE med skabe. Godt BRYGGERS med plads til vaskemaskine og tørretumbler samt adgang til VÆRELSE….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kastanjealle 4 , 6971 Spjald945.000 kr.5.888 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.080 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 152 ㎡Grund: 1263 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1992Sidste tilstandrapport er fra: 2024-09-11 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x