Mikkelhøj 15, 4736 Karrebæksminde

4736 mikkelhoj 15 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Velindrettet RETRO-villa tæt ved fjord og strand.

På Mikkelhøj i skønne Karrebæksminde findes denne charmerende 70er villa, som er løbende istandsat med respekt for årtiet. Planløsningen er velindrettet med gode, reelle rum med masser af karakter.

Villaen indeholder bryggers med naturgasfyr fra 2021 og plads til vaskesøjle, stort lækkert køkken fra Kvik med masser af skabs- og bordplads – opsat i 2021. Der er 3 gode værelser samt et større soveværelse og to badeværelser med brus. Fra den vinkelformede hyggelige stue er der udgang til terrasse og nem have, der er skønt indrettet med bålsted og mulighed for rekreation omkranset af bøgehæk, samt kig til fjorden.

På modsatte side af huset er muret garage samt indkørsel med god plads til både biler og trailer. Langs huset er der indrettet et hyggeligt gårdmiljø med mange gode muligheder.

Boligen ligger i et aktivt lokalmiljø med gåafstand til hyggeligt fiskerleje, fjord og hav og én af Danmarks bedste badestrande. Der er indkøbsmuligheder, fritidsaktiviteter, daginstitution og skole indenfor kort afstand samt god offentlig transport til fx. Næstved.

Du bor tæt ved lystbådehavn og kan nemt sejle ud med f.eks. kajak eller SUP board både i fjorden eller Smålandshavet. Med adresse på Mikkelhøj har man fortrinsret til bådplads i Karrebæk Bådlaug (forening) og fri adgang til det hyggelige areal ved bådebroen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Mikkelhøj 15 , 4736 Karrebæksminde1.595.000 kr.11.393 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.093 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 132 ㎡Grund: 765 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1973Sidste tilstandrapport er fra: 2020-09-29 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x