A P Hansens Vej 32, 4780 Stege

4780 a p hansens vej 32 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende villa i børnevenligt kvarter på Møn – Indflytningsklar og velholdt

Velkommen til denne charmerende villa beliggende på en blind vej i det eftertragtede og børnevenlige kvarter Lendemark på Møn. Denne ejendom fra 1976 fremstår i meget velholdt stand med et nyere tag fra 2011 og de fleste vinduer og døre udskiftet i 2011, hvilket gør den indflytningsklar for den næste heldige ejer.

Villaen byder på et boligareal på hele 122 kvadratmeter fordelt over en gennemtænkt planløsning, der sikrer både funktionalitet og komfort. Ved ankomst træder man ind i en rummelig entre, som fører videre til husets hjerte – køkkenet med spiseplads. Her er der rig mulighed for at samle familien om madlavningen eller nyde morgenkaffen ved spisebordet. Fra køkkenet bevæger man sig videre til den lyse vinkelstue, hvor store vinduespartier sørger for masser af naturligt lysindfald og skaber en behagelig atmosfære.

Boligen rummer desuden et moderne badeværelse samt tre gode værelser, herunder et soveværelse og to børneværelser. Det ene af børneværelserne har direkte adgang til en hyggelig udestue, hvor man kan forlænge sommeren eller nyde vinterens solrige dage omgivet af naturens skiftende farver.

Kælderen er intet mindre end imponerende med sine mange anvendelsesmuligheder. Her finder du en stor gildesal perfekt til festlige sammenkomster eller som aktivitetsrum for børnene. Derudover er der et værksted/fyrrum, bryggers samt to disponible rum, som kan benyttes efter behov – måske som hobbyrum eller ekstra opbevaringsplads.

Udendørsarealerne omkring huset er lige så attraktive som selve boligen. Den vestvendte have er yderst velholdt og byder blandt andet på et drivhus, hvor grønne fingre kan få frit spil. Haven inviterer også til afslapning under åben himmel med plads til leg og samvær for hele familien.

Til ejendommen hører desuden en carport, så bilen står godt beskyttet året rundt. Beliggenheden på den blinde vej bidrager yderligere til roen og sikkerheden i området – ideelt for familier med børn.

Alt i alt tilbyder denne villa både charme, kvalitet og funktionalitet pakket ind i naturskønne omgivelser tæt på hverdagens fornødenheder.

Kontakt RealMæglerne Ryberg & Thorsbro på 72170772 for aftale om fremvisning. Vi fremviser alle ugens dage….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

A P Hansens Vej 32 , 4780 Stege1.650.000 kr.9.259 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.483 kr/mdrVillaEnergimærke: A2010Størrelse: 122 ㎡Grund: 875 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1976Sidste tilstandrapport er fra: 2024-09-06 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x