Fynsvej 55 2, 6000 Kolding

6000 fynsvej 55 2 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Skøn lejlighed i hjertet af Kolding

Velkommen til denne skønne 2-værelses lejlighed på Fynsvej 55, 2. Lejligheden er ideel for dig, der ønsker både plads og lys. Med et godt lysindfald skaber hjemmet en behagelig og indbydende atmosfære, hvor man straks føler sig hjemme. Stuen er rummelig og indbyder til hyggelige stunder med familie og venner, hvad enten det er afslapning eller socialt samvær, du har i tankerne. Fra stuen er der åben adgang til køkkenet, som er velholdt og stilfuldt, udstyret med kvalitets hårde hvidevarer. Køkkenet er indrettet, så madlavningen bliver en fornøjelse, med plads til både madlavning og hygge.

Lejlighedens soveværelse er ligeledes rummeligt og lyst med et stort vinduesparti, som skaber en varm og hjemlig følelse. Her er der god plads til en stor seng og til opbevaring i de indbyggede skabe.

Badeværelset er praktisk indrettet med det, som du har brug for i dagligdagen, herunder en vaskemaskine, der gør vasketøjet lettere at klare. Den funktionelle indretning sørger for, at pladsen udnyttes optimalt.

Til ejendommen hører et hyggeligt og velholdt gårdmiljø, hvor du kan nyde udendørs afslapning, uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelsen. Her er også et separat opbevaringsrum, der giver dig ekstra plads til opbevaring af eksempelvis cykler eller andre ejendele, du ikke ønsker at have i lejligheden.

Beliggenheden er et af lejlighedens helt store plusser. Med en central placering i Kolding har du alle hverdagens fornødenheder inden for rækkevidde. Tog- og busstationen ligger i gåafstand, og skoler, indkøb og byliv er ligeledes tæt på. For naturelskere ligger den smukke Marielundsskov lige i nærheden, hvilket giver dig mulighed for dejlige gåture og naturoplevelser. Samtidig er der nem adgang til motorvejsnettet, hvilket gør det særligt bekvemt for pendlere, der ønsker hurtigt at komme til og fra arbejde.

Boligbutikkerne Vejle & Jelling kan hjælpe dig med finansieringen af din nye bolig. Kontakt os, og lad os guide dig igennem hele processen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Fynsvej 55 2, 6000 Kolding995.000 kr.15.794 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.394 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: DStørrelse: 63 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 1905

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x