Bjørnekrogen 9, 9440 Aabybro

9440 bjornekrogen 9 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Totalrenoveret villa med udsigt til søen på blind villavej – moderne luksus med 70er-æstetik

Åbent hus med tilmeldingskrav 16/9 – klik på billede –

Velkommen til Bjørnekrogen 9, en betagende gulstensvilla, hvor moderne komfort møder charmen fra 1970ernes æstetik. Denne totalrenoverede villa fra 2023 er på 148 m² og forener stilfulde detaljer med eksklusive materialer og en naturskøn beliggenhed.
Når du ankommer til villaen, byder et blyindfattet indgangsparti dig velkommen med elegance og en klassisk charme. Indenfor åbner den store og rummelige stue op med sin varme 70er-æstetik, der omfavner dig med tidløse designvalg og en fantastisk udsigt til søen. De store vinduespartier lader lyset strømme ind og skaber en lys og indbydende atmosfære, hvor du kan nyde den rolige søudsigt året rundt.
Boligen tilbyder fire gode værelser, der er rummelige og fyldt med naturligt lys, perfekte til både børn, gæster eller et hjemmekontor. Det smukt renoverede badeværelse og det praktiske gæstetoilet kombinerer moderne luksus med 70er-inspirerede detaljer, hvilket giver en eksklusiv oplevelse.
Køkkenet er et højdepunkt i huset, designet med kvalitetsmaterialer og en funktionel plantegning. Det inkluderer et viktualierum, der sikrer god opbevaringsplads og gør køkkenet både praktisk og elegant. Køkkenets design trækker på 70er-æstetikken, hvilket skaber en unik atmosfære.
Boligen er også kendetegnet ved nedsænkede lofter, der tilføjer en følelse af rumlighed og elegance til de forskellige opholdszoner. Den funktionsopdelte plantegning sikrer en praktisk og velovervejet indretning, der gør det let at udnytte boligens rum optimalt.
Udenfor venter en stor, lækkert anlagt træterrasse, ideel til både afslapning og sociale sammenkomster. Haven omkring villaen er velplejet og byder på flot udsigt til søen. Forestil dig at kunne tage daglige ture langs søen – med mange gode stisystemer lige i nærheden kan du nyde den friske luft og den smukke natur omkring din nye bolig.
Beliggenheden på en blind villavej sikrer en rolig og tryg atmosfære uden gennemkørende trafik. Dette er det perfekte sted for familier, der ønsker et sikkert og fredeligt område, samtidig med nem adgang til hverdagens fornødenheder som skole, indkøb og fritidsaktiviteter.
En nyanlagt indkørsel byder dig velkommen med stil og giver et præsentabelt førstehåndsindtryk. Med gode parkeringsmuligheder og en flot indkørsel fremhæves boligens eksklusive karakter.
Bjørnekrogen 9 tilbyder ikke kun en totalrenoveret villa med moderne luksus, men også en bolig, hvor 70er-æstetikken smelter sammen med nutidens komfort og en naturskøn beliggenhed. Her får du et hjem, hvor både indvendige kvaliteter og omgivelserne skaber perfekte rammer for et liv med ro, skønhed og funktionalitet….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Bjørnekrogen 9 , 9440 Aabybro2.945.000 kr.19.324 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.794 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 148 ㎡Grund: 718 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1973Sidste tilstandrapport er fra: 2024-09-12 check den her

Bjørnekrogen 9, 9440 Aabybro

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Etplansvilla på 148 m2 – lige ved søen i Aabybro

Man kan ikke argumentere imod en god beliggenhed. Heller ikke selvom I må påregne en vis indsats, før I kan læne jer tilbage og nyde de charmerende rammer på Bjørnekrogen 9 i Aabybro. Her møder I en veldisponeret familievilla på 148 m2, og I får en dejlig udsigt til søen, der ligger lige på den anden side af vejen.

Ejendommen fremstår i delvis original stand, og dét betyder, at der er fri leg. Måske ønsker I en gennemgribende opdatering, eller måske kan I lade et par retro-detaljer sætte kursen…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Bjørnekrogen 9 , 9440 Aabybro1.695.000 kr.11.122 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.970 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 148 ㎡Grund: 718 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1973