Elbækvej 18, 9440 Aabybro

9440 elbaekvej 18 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Velholdt villa for enden af blindvej!

Åbent hus med tilmeldingskrav 16/9 – klik på billede –

Velkommen til Elbækvej 18 i Biersted!

Nu har du mulighed for at blive ejer af denne charmerende og velholdte villa, beliggende for enden af en blind villavej i et attraktivt og roligt kvarter i Biersted.
Villaen byder på en stor, lys og indbydende stue med mange muligheder for indretning. Fra stuen er der direkte adgang til en fredfyldt terrasse, hvor du kan nyde udelivet i rolige omgivelser. Køkkenet er lyst og med masser af skabs- og bordplads. Det praktiske bryggers er med klinkegulv, vaskemaskine og ekstra opbevaringsplads.

I villaens entré er der god plads til sko og overtøj, og huset rummer desuden tre rummelige værelser. Badeværelset er stort og byder på både brusekabine, badekar og dobbelte håndvaske.

Til ejendommen hører en velholdt garage med el-port samt en afskærmet, solrig terrasse, der er ideel til afslapning. Den velplejede have er nem at vedligeholde med store græsarealer, samtidig med at der er rig mulighed for boldspil og leg. Haven er indhegnet, hvilket gør den sikker for både børn og kæledyr.

Villaen er centralt placeret i Biersted, hvor der er naturskønt og gode muligheder for udendørsaktiviteter. Biersted er en levende og tryg by med et stærkt fællesskab, gode stisystemer og et aktivt foreningsliv. Byen har desuden en god skole, børnehave og lokale indkøbsmuligheder. Der er kun 6 km til Aabybro og 16 km til Aalborg, hvor der er yderligere shoppingmuligheder. Offentlige transportforbindelser til begge byer er også tilgængelige.
….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Elbækvej 18 , 9440 Aabybro1.445.000 kr.10.586 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.459 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 128 ㎡Grund: 912 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1976Sidste tilstandrapport er fra: 2023-04-12 check den her

Elbækvej 18, 9440 Aabybro

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Velholdt og pæn villa i et attraktivt område

Velkommen til Elbækvej 18 i Biersted

Nu udbydes denne skønne og velholdte villa i Biersted, på en attraktiv og rolig beliggenhed.

Huset byder på en stor og indbydende stue med gode indretningsmuligheder og direkte udgang til fredfyldt terrassen.

Et lyst og flot køkken med god bord- og skabsplads. Et praktisk bryggers med klinker, vaskesøjle og skabe.

I huset får du også en pæn entré med plads til ophæng. Tre rummelige og skønne værelser med skabe. Et stort badeværelse med både brus, kar og to håndvaske.

Til huset er en meget velholdt garage med el-port. En afskærmet, rolig og solrig terrasse.

Haven er flot og velholdt. Med bede, buske og tæer er haven charmerende og hyggelig. Dog stadig med plads til boldspil og leg.

Villaen ligger helt rigtigt placeret noget nær midt i det hyggelige landsbyliv, hvor der altid er børn på boldbanerne og nogen hjemme med kaffe på kanden.

Naturskøn egn, så der er også mulighed for et aktivt udendørsliv. Byen har et stærkt sammenhold, den er levende og tryg. Her er gode stisystemer, både inde i byen, men også ud af byen i form af Banestien. Biersted er en hyggelig by med et aktivt foreningsliv, en god skole med klassetrin til 9. klasse og børnehave.

Indkøbsmuligheder i form af byens lokale Dagli’Brugs og ønsker man yderligere shopping muligheder i form af specialbutikker eller andet, så er der kun 6 km til Aabybro og 16 km til Aalborg. Til begge byer er der desuden offentlige transportforbindelser….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Elbækvej 18, 9440 Aabybro1.395.000 kr.10.220 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.691 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 128 ㎡Grund: 912 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1976