Haurumvej 15, 7171 Uldum

7171 haurumvej 15 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Smuk og indflytningsklar villa i dejlige landlige omgivelser

Er du til livet på landet, omgivet af marker og med naturens oplevelser lige udenfor døren? Så er her villaen til dig. Her får du ikke bare en perfekt landlig beliggenhed, hvor også vejnettet er indenfor kort afstand – du får også en nydelig og nænsomt renoveret villa med super god plads til hele familien.

Indretningsmæssigt bydes der i stueplan på et meget rummeligt bryggers med god bordplads og mulighed for hævet vaskemaskine. Bryggerset leder dels til 1. sal og dels til fordelingsgang med videre adgang til stort værelse/kontor. Stueetagen byder også på et dejligt badeværelse fra 2020 med håndvask i skabsarrangement, toilet og både badekar og bruseniche. Det centrale rum i huset er dog det åbne lyse landkøkken med separat viktualierum og indgang til stuen via dobbeltdør. I stuen har sælger indsat ny brændeovn og etableret terrassedør i 2023, så der nu er direkte udgang til den nyanlagte morgenterrasse. I stueplan er der gulvvarme overalt, undtagen i værelset.

1. salen består af ikke mindre end 5 soverum, repos og toilet fra 2020.

Til boligen hører en meget fin og yderst anvendelig garage med plads til både biler og hobbies. Herudover er der et godt redskabsskur til opbevaring mv. Selve grunden er udlagt i indkørsel med skærver, græs, beplantning og har flere terrasseområder.

Er du til en smuk villa i naturlige omgivelser, så skal du absolut opleve denne ener….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Haurumvej 15 , 7171 Uldum1.995.000 kr.9.935 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.448 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 192 ㎡Grund: 1909 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1935

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x