Nørre Boulevard 52, 8900 Randers C

8900 norre boulevard 52 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Klassisk og indbydende muremestervilla

Er du til en muremestervilla med dannebrogsvinduer, plankegulve og en yderst central beliggenhed? Så se nærmere her!
Denne klassiske villa, den lukkede have og den centrale beliggenhed, giver jer tilsammen rigtig gode rammer for familielivet her på Nørre Boulevard 52. Sælger har boet i denne skønne villa i hele 36 år, hvilket også beretter om at Nørre Boulevard 52 er et godt sted at bo.
Denne fine muremestervilla emmer af sjæl og charme. Villaen er bygget i 1925 og er på 150 m² + 80 m² kælder. Villaen er løbende moderniseret af håndværkere og fremstår derfor i fin stand.
Villaen er beliggende meget centralt. Villaen er tæt på alt og med gåafstand til både Randers midtby, skoler, indkøb mv.
Villaen opvarmes med fjernvarme og indeholder:
Pæn og indbydende entré med plads til overtøj. Herfra ledes man ind i den store og lyse stue med god plads til at samle hele familien. I delvist åben forbindelse med stuen finder vi husets hjerterum, nemlig det fine spisekøkken. I køkkenet er der god plads til spisebord. Fra spisekøkkenet er der direkte adgang til den indbydende og fine terrasse. I stueplan finder man desuden et badeværelse.
1. salen indeholder repos, to børneværelser, et stort soveværelse med mindre walk-in-closet samt et stort badeværelse.
Kælderen indeholder et vaskerum og flere disponible rum. Her er det fantasien, der sætter grænser for anvendelsen af kælderens rum – her er mulighed for at have kontor, teenageafdeling, værksted, gæsteværelse mv.
Haven er nem at holde og rummer plads til både leg og spil. Der er i alt fire terrasser, herunder en overdækket terrasse, som skaber flere hyggelige uderum til afslapning og samvær.
I carporten og i indkørslen generelt er der god plads til, at der kan holde flere biler samtidigt.
En atmosfærefyldt og skøn villa som skal opleves.
Kontakt EDC Trio for at booke en fremvisning – vi står klar med nøglen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Nørre Boulevard 52 , 8900 Randers C2.195.000 kr.12.181 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.909 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 150 ㎡Grund: 713 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1925Sidste tilstandrapport er fra: 2024-09-02 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x