Hjorthøj 18, 2800 Kongens Lyngby

2800 hjorthoj 18 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Attraktiv villa på skøn grund i Hjortekær

Velkommen til Hjorthøj 18, en charmerende villa beliggende i det eftertragtede Hjortekær lige ved Dyrehaven. Med et boligareal på 141 m² og en yderst anvendelig kælder på 104 m² er dette hjem oplagt for familien, der søger masser af gode kvadratmeter at boltre sig på. Villaen er opført i 1963 og ligger på en skøn grund der er omkranset af grønne træer.

Det er et spændende hus i flere niveauer. I stueplan er der en meget rummelig stue/spisestue i ét stort rum. Køkkenet ligger lige op af og man kan derfor nemt åbne op, så der skabes et stort køkken alrum og stue i ét. Yderligere er der et pænt badeværelse med lyse fliser og to gode soveværelse. Værelserne ligger mod nord og vender derfor helt perfekt i forhold til at sove i et køligt rum, hvor solen ikke har banket på hele dagen. Solen og lyset har man til gengæld i stuerne, hvor man allerhelst vil have den – her er vi nemlig mod syd. Kælderen er i rigtig god stand og der er endda 37 ud af de 104 der er godkendt til beboelse hernede. Hele kælderen er generelt i samme standard som bolig, da der er store vinduer/døre i alle rum og dermed masser af naturligt lys der strømmer ind. Der er også et nyere badeværelse hernede.

Den store grund på 905 m² inviterer til leg, haveprojekter eller afslapning på terrassen, hvor solen kan nydes hele dagen. Beliggenheden er ideel med kort afstand til skoler, daginstitutioner, shopping og rekreative områder. Her er du tæt på alt, hvad familien har brug for i hverdagen, samtidig med at du bor i et roligt og trygt kvarter. Kongens Lyngby er kendt for sin naturskønne beliggenhed og gode forbindelse til København, hvilket gør det til et attraktivt sted at bo. Denne villa er en sjælden perle, der kombinerer klassisk charme med moderne komfort….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hjorthøj 18 , 2800 Kongens Lyngby7.800.000 kr.43.993 kr/㎡Ejer Udgifter: 5.180 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 141 ㎡Grund: 905 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1963Sidste tilstandrapport er fra: 2024-09-05 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x