Hybenvej 3, 9575 Terndrup

9575 hybenvej 3 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Velholdt villa på lukket vej – perfekt til par, børnefamilier og seniorer

På en rolig blind vej i et eftertragtet villakvarter midt i Terndrup finder I denne indbydende og velholdte villa – perfekt til både parret, den unge familie eller seniorerne, der drømmer om et trygt og roligt hjem.

Villaens 137 kvadratmeter er smart indrettet i ét plan og byder på en lys og rummelig entré/gang, et stort bryggers, et dejligt soveværelse samt to gode værelser – ideelle som børneværelser, kontor eller gæsteværelser. Køkkenet har en skøn spiseplads og åbner op til hjemmets hjerte: en stor og lys stue, hvor familien kan samles. Derudover får I en hyggelig tv-stue med brændeovn – en stue, hvor livet kan nydes hele året – herfra er der direkte udgang til den smukt anlagte have med flere solrige terrasser og hyggelige kroge, der indbyder til afslapning og udendørsliv året rundt.

Til ejendommen hører også en rummelig garage samt et praktisk skur til opbevaring. Villaen er beliggende på en lukket vej i et børnevenligt kvarter, hvor der er fred og ro, men stadig tæt på alt, hvad I har brug for. Med få minutters gang til dagligvarebutikker, bager, apotek, pengeinstitut, pizzeria, kro og meget mere, får I alt inden for rækkevidde.

Terndrup er en charmerende og velfungerende by med knap 1.700 indbyggere, en skole fra 0.-9. klasse, et idrætscenter med blandt andet svømmehal og et bredt udvalg af fritidsaktiviteter.

Med kun 30 kilometer til Aalborg, kort afstand til supersygehuset i Aalborg Øst, samt 12 kilometer til Hadsund og 11 kilometer til Skørping, får I en ideel placering, der kombinerer landsbyhygge med nem adgang til storbyen. Dette er en bolig, der tilbyder både charme og en skøn beliggenhed – lige til at flytte ind i!
©EDC Terndrup…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hybenvej 3 , 9575 Terndrup1.095.000 kr.7.617 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.273 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 137 ㎡Grund: 1207 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1959Sidste tilstandrapport er fra: 2020-01-13 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x