Nordgade 8, 8920 Randers NV

8920 nordgade 8 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Gennemrenoveret villa i populært kvarter

Søger I efter en gennemrenoveret villa med minimalt vedligehold i et eftertragtet område, med gåafstand til skole, institutioner, indkøb, stadion, Randers C samt det skønne område ved Gudenåen? Så er Nordgade 8 lige noget for jer.
Fra 2017 til 2021 har huset gennemgået en omfattende renovering, som blandt andet omfatter nyt tag, nye 3-lags træ/alu-døre og -vinduer, gulvvarme både i stueplan og på 1. sal, nye gulve, nyt køkken og badeværelse.
Villaen rummer 154 etagemeter. Stueplan indeholder en entré med opgang til 1. sal samt adgang til et fint gæstetoilet. Fra entréen træder man ind i et indbydende, lyst køkken-alrum, der er i åben forbindelse med den lyse og rummelige stue, som har udgang til en solrig, ugeneret terrasse.
1.sal byder på 2 gode værelser samt et lyst og rummeligt soveværelse med god skabsplads. Husets badeværelse er velindrettet med en dejligt stor bruseniche.
Kælderen har egen indgang og er tør, opvarmet og rummer et bryggers med plads til vaskesøjle. Derudover er der et disponibelt rum samt et lille viktualie-/teknikrum.
Grunden er anlagt med en stor indkørsel, som er forberedt til ladestander. Desuden er der en skøn, stor sydvendt terrasse, hvor man kan nyde solen og sidde ugeneret. Baghaven er udlagt med græs samt en lille terrasse og er let at vedligeholde

En indflytningsklar og skøn villa som skal opleves.
Kontakt EDC Trio for at booke en fremvisning – vi står klar med nøglen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Nordgade 8 , 8920 Randers NV2.495.000 kr.18.232 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.887 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 125 ㎡Grund: 437 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1956Sidste tilstandrapport er fra: 2024-03-06 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x