Thorsvej 28, 4060 Kirke Såby

4060 thorsvej 28 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Gedigen og velholdt familievilla i idylliske Torkilstrup

Velkommen til denne drømmebolig for den store børnefamilie. Ikke blot får I masser af plads og værelser, I får også en bolig der er passet og plejet såvel inde som ude og generelt bare fremstår i fin og velholdt stand. Herunder bl.a. vinduer fra 2016, nyere fyr og et badeværelse på 1. salen der er gennemrenoveret for ca. 6 år siden.

I kan ikke undlade at bemærke den nymalede facade ved ankomst til villaen. I den dobbelte carport som leder ind i den store kombinerede garage/værksted, er der plads til to biler i tørvejr.
I dagligdagen vil i entrere huset gennem det rummelige bryggers hvor der er plads til overtøj og grovsortering af dagens indkøb.

Madlavningen foregår i det åbne køkken-alrum hvor det originale køkken er helt særegent med sin massive helstøbte betonbordplade. Herfra er der mulighed for at følge med i hele familiens gøremål i det naturlige opholdsrum som leder over i den hyggelige opholdsstue, hvor lyset strømmer ind fra alle sider. Det store toilet rummer boligens vaskefaciliteter og der er klargjort til armaturer, så bad hurtigt og nemt kan etableres hvis I måtte ønske dette. Der er gulvvarme overalt i stueplan.

1. salen rummer ud over det nyere badeværelse med karbad, 3 gode værelser og masser af skabs- og opbevaringsplads.

Ude venter jer en stor, delvis overdækket, syd-vestvendt stenterrasse og et velplejet haveanlæg hvor I privat og helt uforstyrret kan nyde familiens samvær og de lange grillaftener på årets lune sommerdage.

I Torkilstrup bosætter I jer i en tryg og idyllisk landsby beliggende få kilometer nord for Kirke Såby. Her er I omkranset af betagende natur og frodigt landskab til alle sider.
Samtidig har I kun ganske få minutters kørsel til motorvejen, som bringer jer til både Holbæk og Roskilde på under 20 minutter. I Kirke Såby og Lejre som ligger få minutter væk i bil, finder I alle hverdagens fornødenheder i form af både indkøbsmuligheder, skoler og daginstitutioner. I er tilknyttet skoledistriktet “Kirke Saaby Skole” blot 1 km fra jeres nye bolig.

Velkommen til familiens nye hjem på Thorsvej 28….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Thorsvej 28 , 4060 Kirke Såby3.095.000 kr.16.498 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.650 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 182 ㎡Grund: 954 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1998Sidste tilstandrapport er fra: 2024-09-09 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x