Flødstrupvej 21, 5540 Ullerslev

5540 flodstrupvej 21 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende stråtækt ejendom med køkkenhave

Åbent hus med tilmeldingskrav 16/9 – klik på billede –

Velkommen til Flødstrupvej 21
En unik og charmerende stråtækt ejendom med bindingsværk, beliggende i idylliske og naturskønne omgivelser. Denne ejendom er meget mere end blot en bolig – det er en livsstil, der byder på charmerende, rolige omgivelser og med højt til himlen.

Når du ankommer til adressen, bliver du mødt af et syn, der straks indgyder en følelse af hygge. Det flotte bindingsværkshus med stråtag emmer af historie og sjæl, og ejendommens udtryk afspejler en tidløs charme, der straks får dig til at føle dig hjemme. De landlige omgivelser bidrager til en rolig atmosfære, hvor hverdagens stress og jag hurtigt forsvinder.

Indendørs fortsætter den hyggelige stemning. Huset er indrettet med en optimeret planløsning, der skaber en brugbar sammenhæng mellem rummene. De hyggelige opholdsrum indbyder til samvær og gode stunder med familie og venner.

På 1. salen finder du et stort, åbent rum, som du kan bruge til en ekstra stue, et afslappende soveværelse eller måske en kreativ hobbyafdeling. Med rum på begge sider af det store fællesareal er der også plads til garderobeløsninger eller ekstra opbevaring, så funktionaliteten er i top.

Haven er en ægte oase, der for alvor bringer landidyllen til live. De smukke omgivelser prydes af frodige frugttræer, der både giver skygge og fristende frugter i sommermånederne. Her finder du også et ”drivhus”, hvor du kan dyrke dine egne grøntsager og urter, samt et værksted. Derudover tilbyde haven et gæstehus, der tilføjer ekstra funktionalitet og muligheder for kreativ udfoldelse.

Ejendommens terrasse er et særligt højdepunkt – en hyggelig, flisebelagt terrasse, der er perfekt placeret i læ af den velholdte have. Her kan du nyde morgenkaffen eller en stille aftenstund omgivet af naturens skønhed. Den selvforsynende køkkenhave giver dig mulighed for at leve bæredygtigt og tæt på jorden.

Flødstrupvej 21 er beliggende i rolige og landlige omgivelser, men med kort afstand til Ullerslev by. Her har du adgang til alle nødvendige faciliteter som skole, fritidsaktiviteter, indkøbsmuligheder og meget mere, hvilket gør ejendommen ideel for dem, der ønsker at kombinere landlivet med bekvemmeligheden ved at være tæt på byens tilbud.

Flødstrupvej 21 er ikke bare en bolig, det er et sted, hvor sjælen finder ro og kroppen sænker sig ned i tempo. Det er for dem, der drømmer om at bo tæt på naturen, i en ejendom der emmer af historie, sjæl og charme. Denne ejendom tilbyder en unik mulighed for at leve i harmoni med naturen, i et hjem der er fyldt med atmosfære og muligheder for at skabe uforglemmelige minder.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flytteforsikring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med “Ja tak” til flytteforsikring@gjensidige.dk…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Flødstrupvej 21 , 5540 Ullerslev495.000 kr.4.295 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.433 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 97 ㎡Grund: 1357 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1827Sidste tilstandrapport er fra: 2024-09-09 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x