Næstvedvej 16, 4684 Holmegaard

4684 naestvedvej 16 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Dejlig villa i hjertet af Fensmark

Velkommen til Næstvedvej 16, centralt beliggende i hjertet af Fensmark, lige nord for Næstved.

Boligen har en rummelig planløsning med lyse, åbne rum, som giver god plads til familien. De store vinduer i stuerne sørger for et skønt lysindfald, der skaber en varm og indbydende atmosfære.

Køkkenet er både funktionelt og velindrettet med rigelig skabs- og bordplads, ideelt for dem, der elsker at lave mad og samle familien til hyggelige måltider.

I stueplan finder du entré, køkken, stue og bad samt udestue med udgang til haven. På førstesalen ligger to gode værelser og i kælderplan findes bryggers samt flere disponible rum. Der er garage i kælderplan.

Udendørs finder du en stor, velplejet have med masser af plads til både leg, afslapning og havearbejde. Her kan du nyde solrige dage på terrassen – enten ved huset eller under overdækningen ude i haven, grille med vennerne eller lade børnene lege frit.

Boligens placering i Fensmark er yderst praktisk med kort afstand til lokale skoler, daginstitutioner, indkøbsmuligheder, fritidsaktiviteter, læge, apotek, tandlæge samt fitness. Den nærliggende natur, herunder Fensmark Skov, tilbyder rig mulighed for naturskønne oplevelser.

Ejendommen ligger centralt i Fensmark med gode forbindelser til nærliggende byer som Næstved og Ringsted, hvilket gør det let at pendle til arbejde eller nyde de kulturelle tilbud i regionen – blandt andet ligger Holmegaard Værk og Bonbonland lige i nærheden….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Næstvedvej 16 , 4684 Holmegaard1.645.000 kr.12.644 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.287 kr/mdrVillaEnergimærke: FStørrelse: 103 ㎡Grund: 788 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1952Sidste tilstandrapport er fra: 2024-09-05 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x