Dronning Ingeborgs Vej 15, 4000 Roskilde

4000 dronning ingeborgs vej 15 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Spændende nyere 1-plans villa på 202 kvm. på en af Roskilde´s bedste adresser!

I Roskilde´s attraktive konge/dronninge-kvarter, har vi nu fornøjelsen af at kunne tilbyde denne dejlige villa til salg. Dronning Ingeborgs Vej er en stille og attraktiv vej med godt naboskab og alt hvad I har brug for inden for gåafstand. Her får I de mest optimale rammer for jeres familie liv, både når det gælder hverdagens trummerum og de mere festlige lejligheder.

At villaen er fra 2016 ses tydeligt, da alt fremstår skarpt og velholdt og I får hele 202 kvm at brede jer på. Her er plads til hele familien. Indretningen af huset er gennemtænkt og skabt i samarbejde med HusCompagniet, og de mange rum skaber forskellige afdelinger med hver deres funktion og stemning. For eksempel er det ene soveværelse med eget badeværelse samt walk-in oplagt til de voksne, mens værelset i det modsatte hjørne af huset er perfekt til gæsteafdeling eller teenage- “hule.” De to resterende værelser ligger i forlængelse af hinanden, så her kan I indrette børneværelser eller et kontor, og ønsker I jer en anden rumfordeling, kan I nemt rykke en dør eller to. Herudover giver stuens forskudte plan og halvmur en afskærmet følelse samt mulighed for uforstyrret voksen snak ved spisebordet.

Køkken-alrummet og stuen er husets hjerte, og køkkenets opbygning med en halvø med kogeplade og siddepladser åbner rummet op og lægger op til fællesskab over madlavningen. Kvik-køkkenet er i tidsløst design med mørke overfalder og hvide bordplader, og har alt i hårde hvide varer. Quooker-vandhane samt rigeligt med bord-og skabsplads. Lofts høje vindues partier lyser køkken-alrummet og stuen op, og herigennem kan Ifølge solens vandring og få haven helt ind i huset, mens hele fire terrasse døre forbinder ude og inde. Akustikken er der også tænkt på, i det loft til kip er med akustik loft. Køkkenalrummet er praktisk indrettet med klinkegulv som er nemt at holde og som med gulvvarme giver en dejlig komfort i hverdagen. Boligens øvrige opholdsrum er med elegante brede egetræsplanker.

Foruden de mange kvm er der rigeligt med ekstra opbevaringsplads til børnefamilien. Bryggerset har ud over vaskemaskine og tørretumbler plads til to tørrestativer samt opbevaring. Viktualierummet har ekstra køleskab og masser af hylder til opbevaring. Begge badeværelser har egne skabe foruden separat brus. Alle rum fremstår lyse og venlige med god skabsplads. I hele huset er der installeret gulvvarme med et lavt forbrug af fjernevarme – ingen varme behøves tændt i marts til november – så varmeudgiften er meget fornuftig. Der er trukket gulvvarme ud til boligens overdækket terrasse så der er mulighed for en tilbygning hvis flere værelser eller større stue ønskes. Huset har også genvexsystem, så der altid er frisk luft og et godt indeklima.

Huse er omgivet af flere terrasser, den ene overdækket med ovenlys-spots, den anden en nyere anlagt træ terrasse, så der er gode muligheder for både morgen- og aftensol. Her får I en rummelig have med både græsplæne og anlagte bede, tre parkeringspladser samt et udhus med elvarme, skur samt overdækning.

I kommer til at bo på en dejlig villavej med et godt og hjælpsomt naboskab, vejfester og masser af legekammerater til de små. I gå afstand har I alt, hvad I har brug for- her er dagligvarer indkøb, skole, daginstitution og gymnasium, flere parker samt Roskilde Havn foruden gågaden og Ros Torv. Så I kommer ikke til at mangle underholdning i weekend og fritid for hverken børn eller voksne.

En indflytningsklar bolig på en af Roskildes bedste adresser. Kom og få en spændende boligoplevelse.

For fremvisning kontakt ejendomsmægler Jesper Mandrup på mobil 20209898….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Dronning Ingeborgs Vej 15 , 4000 Roskilde11.500.000 kr.55.090 kr/㎡Ejer Udgifter: 7.767 kr/mdrVillaEnergimærke: A2010Størrelse: 202 ㎡Grund: 895 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2016Sidste tilstandrapport er fra: 2024-09-11 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x