Leragervej 5, 4200 Slagelse

4200 leragervej 5 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

CHARMERENDE VILLA MED IDYL I GUDUM

Leragervej 5, 4200 Slagelse er nu til salg, og her får I muligheden for at sætte jeres eget præg på en villa med masser af charme og potentiale, som ligger i hyggelige, landlige omgivelser.

Villaen byder på 114 m² bolig fordelt over to plan. I stueplan, som har gulvvarme stort set overalt, træder I ind i en indbydende entre, som giver adgang til to sammenhængende stuer – den ene ideel som spisestue og den anden som opholdsstue. Her findes også husets første badeværelse i retrostil. Fra entreen har I direkte adgang til et lyst og funktionelt køkken med bord- og skabsplads. I forlængelse af køkkenet ligger bryggerset, som har plads til vaskefaciliteter og ekstra opbevaring. Fra køkkenet er der adgang til et rummeligt soveværelse med skabsplads og eget badeværelse med separat bruseniche i lyse materialer – ideelt som forældreafdeling. Som et ekstra plus er der er stor rummelig udestue på 27 k Førstesalen rummer tre regulære værelser (det ene er pt. et gennemgangs rum), der kan indrettes som børneværelser, kontor eller kreative rum, afhængig af jeres behov.

Udendørs er mulighederne lige så mange. I kan forlænge sommersæsonen på den store overdækkede/lukkede terrasse, som nemt kan indrettes med loungemøbler og grønne planter, alt imens I nyder udsigten til haven. Vi kan desuden oplyse, at ejendommen har solceller, hvilket må siges at være en stor økonomisk fordel.

Villaen er placeret på en 932 m² stor grund med en velholdt have, der byder på en flot græsplæne, frugttræer og blomstrende forhave om sommeren. Grunden rummer både carport og garage, der tilbyder god opbevaringsplads til havetraktor eller større redskaber. Og prikken over iet er den sydvendte terrasse, hvor I kan nyde solens stråler hele dagen lang.

Gudum er en idyllisk landsby omgivet af marker og natur, og som nabo får I byens charmerende gadekær, der især om sommeren står smukt. Selvom I bor i landlige omgivelser, er I kun en kort køretur fra Slagelse, hvor der venter jer caféer, restauranter, shopping og kulturoplevelser. Fra Gudum tager det blot 9 minutter i bil til Slagelse centrum, 22 minutter med bus eller 16 minutter på cykel. Herfra er der togforbindelser mod både København og Fyn, så I er godt forbundet med resten af landet.

Denne villa kombinerer det bedste fra begge verdener – landlig idyl og byens bekvemmeligheder. Med mulighed for at sætte jeres eget præg og rig plads både inde og ude, får I her et hjem, der passer til både familie- og fritidsliv.

Min Bolighandel er en landsdækkende ejendomsmæglerkæde med lave salærer og høj kundetilfredshed. Vi prioriterer en tæt kundekontakt og et højt serviceniveau, for at sikre vores kunder den bedste oplevelse. For mange kan boligmarkedet hurtigt virke som en jungle fyldt med uvisheder – uanset om man skal sælge eller købe. Vi er til for at gøre hele processen lidt nemmere for dig. Vælg Min Bolighandel som ejendomsmægler, og få en troværdig og sikker samarbejdspartner….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Leragervej 5 , 4200 Slagelse1.295.000 kr.9.774 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.046 kr/mdrVillaEnergimærke: FStørrelse: 114 ㎡Grund: 932 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1938Sidste tilstandrapport er fra: 2024-09-05 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x