Skiftevej 14, 2820 Gentofte

2820 skiftevej 14 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Villa med sjæl og plads på attraktiv vej

Velkommen til Skiftevej 14, 2820 Gentofte – en charmerende villa fra 1943 beliggende i det attraktive og børnevenlige Vangede. Ejendommen byder på hele 252 etagemeter fordelt på et boligareal på 152 m² og en yderst anvendelig kælder på 102 m² med et væld af muligheder.
Villaen er beliggende på en solrig grund på 652 m², og med sin placering på en stille vej, er den ideel~or børnefamilien, der søger ro og trygge omgivelser.
I stueetagen finder du to store og smukke stuer, et stort soveværelse og gæsteværelse. En skøn havestue forlænger sommeren og giver mulighed for at nyde udsigten til den smukt anlagte~have. Køkkenet er funktionelt og velindrettet, og der er et pænt badeværelse . Entréen byder velkommen med en flot trappe til 1. salen, hvor du finder et stort soveværelse, et mindre værelse~med kvist og en gang med indbyggede skabe.
Kælderen er i særdeles god stand og tilbyder flere disponible rum, herunder to, der er perfekte til~hobby/kreativitet eller som teenageafdeling. Herudover er der et ekstra badeværelse, som fuldender~kælderens anvendelighed.
Villaen fremstår velholdt med nyere tegltag, og et sundt indeklima i kælderen. Den flot anlagte have~rummer flere hyggelige kroge, heriblandt en charmerende plads i baghaven, der nyder godt af~tensolen – ideel til afslappede stunder i fredelige omgivelser.
Skiftevej 14 er det perfekte valg for familien, der søger en klassisk og velholdt villa i et populært~område med gode naboer nær Nymosen og GVI.
Kontakt os i dag for at arrangere en fremvisning og oplev selv, hvordan denne ejendom kan blive dit~nye hjem….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Skiftevej 14 , 2820 Gentofte9.595.000 kr.48.460 kr/㎡Ejer Udgifter: 6.354 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 152 ㎡Grund: 652 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1943

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x