Mølkærparken 79, 7100 Vejle

7100 molkaerparken 79 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Drømmevillaen for den moderne familie i hjertet af Ødsted

Forestil dig en ejendom, hvor hver detalje afspejler et hjem skabt med kærlighed og omtanke. Velkommen til denne indflytningsklare villa, beliggende i det fredelige og familievenlige kvarter i Ødsted, som byder på mere end blot en adresse – det tilbyder et hjem fyldt med varme og lykke.

Bygget i 1995, står denne velholdte villa som et vidnesbyrd om tidløs arkitektur kombineret med moderne bekvemmeligheder. Med sine 137 kvadratmeter er boligen perfekt dimensioneret til at rumme familielivet uden at gå på kompromis med hygge eller funktionalitet. Fra det øjeblik du træder indenfor, mødes du af en indbydende brygges der rummer vaskesøjle og opbevaringsmuligheder.

Hjertet i hjemmet er uden tvivl det åbne køkken-alrum, hvor en elegant halv væg diskret skiller køkkenets praktiske elementer fra spisepladsens sociale atmosfære. Køkkenet inviterer til gode samtaler, mens spisepladsen med direkte udgang til terrassen danner rammen om uforglemmelige middage under åben himmel. Den lavere liggende stue fuldender dette centrale samlingspunkt i hjemmet; her kan man virkelig mærke husets sjæl og varme.

På den private front finder man forældreafdelingen som en sand retræte. Soveværelset byder på eget badeværelse samt rigelig garderobeplads takket være de smukt indbyggede skabe. I modsatte ende af huset er børneafdelingen placeret – et dedikeret rum for de yngre familiemedlemmer bestående af tre charmerende værelser samt deres eget badeværelse.

Udenfor fortsætter historien om dette drømmehjem; en velanlagt have der kræver minimal vedligeholdelse sammenkoblet med en solrig terrasse sikrer uendelige timer af udendørs fornøjelser for hele familien. Ejendommen fuldendes praktisk talt af carporten flankeret af et handy redskabsskur.

Beliggende midt i hjertet af Ødsted garanterer denne ejendom ikke kun et roligt nabolag men også nem adgang til lokalområdets faciliteter – dagpleje, vuggestue, børnehave og skole samt butikker og naturskønne områder ligger alle inden for behagelig rækkevidde.

Denne villa repræsenterer således den ideelle balance mellem privatliv og fællesskab; mellem stilfuld design og hjemlig komfort. Det er mere end bare en bolig – det er fundamentet for utallige fremtidige minder….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Mølkærparken 79 , 7100 Vejle1.795.000 kr.12.758 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.921 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 137 ㎡Grund: 919 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1995Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-15 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x