Lumbyvej 47, 5000 Odense C

5000 lumbyvej 47 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Indflytningsklar villa på 128m2!

Åbent hus med tilmeldingskrav 17/9 – klik på billede –

EDC Åløkken kan nu byde velkommen til denne lyse og moderne villa på 128 m2, der byder på plads, komfort og stil for hele familien.
I dette område befinder man sig i gåafstand til den skønne natur ved Åløkkeskoven, det nye, spændende havnemiljø samt Odense centrum. Dette gør det nemt at forene bylivet i Odense med den grønne natur omkring boligen. Ligeledes er boligen meget tæt
på indkøbsmuligheder samt den lokale skole i Søhus.

Ved huset første øjekast, mødes man med en velindrettet entre, med et indbygget skab i et moderne, råt design, der byder gæster velkommen med stil. Fra entreen er der her adgang til et mindre badeværelse samt et af husets 3 værelser.

Forbundet med entreen er også husets hjerte, nemlig det åbne køkken-alrum, der er indrettet med lyse, hvide låger, som skaber et moderne og indbydende miljø. Køkkenet er i åben forbindelse med den rummelige stue, hvor akustikpanelerne skaber en behagelig lydoplevelse og forstærker rummets hygge.

Passerer man det åbne køkken alrum finder man husets rummelige soveværelse, med direkte udgang ud til et af husets overdækkede terrasser.

Ydermere er der fra køkkenalrummet forbindelse til husets praktiske gang udstyret med indbyggede skabe og bordplads, hvilket giver ekstra opbevaringsmuligheder og et funktionelt arbejdsområde. I gangen er der ligeledes adgang til endnu et værelse og badeværelse med badekabine, god skabsplads til diverse fornødenheder, samt vaskemaskine og tørretumbler.

I stuen, køkken, soveværelser og badeværelser er der installeret gulvvarme, som giver en behagelig varmefordeling i hele hjemmet. Begge badeværelser er indrettet med separeret toilet og bad, hvilket sikrer både funktionalitet og privatliv.

Fra gangen er der også adgang til en charmerende og rummelig udestue på 22m2 (jf. BBR), der byder på et fantastisk lysindfald. Udestuen fører direkte ud til den sydvestvendte terrasse, hvor en del er overdækket – perfekt til at nyde udendørs ophold i al slags vejr. Haven er stor og indbydende med en rummelig græsplæne, hvor der er plads til både leg og afslapning.

Udestuen og entreen er forbundet med en træveranda på ydersiden af huset, og giver en nem adgang til både haven og garagen på 27m2 (jf. BBR).
I garagen er der godt med opbevaringsplads, samt mulighed for plads til bil eller ens værktøj, så alt kan holdes i orden.

Denne bolig kombinerer moderne design med funktionelle løsninger og skaber et hjem, der er perfekt til familiehverdagen.

Vi fremviser alle ugens dage!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Lumbyvej 47 , 5000 Odense C2.395.000 kr.17.349 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.055 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 128 ㎡Grund: 941 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1967Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-13 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x