Vangen 8, 8981 Spentrup

8981 vangen 8 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Stor kvalitetsvilla med opvarmet garage – ideel for den erhvervsdrivende og familien

Drømmer du om en velholdt villa i naturskønne omgivelser? Denne rummelige kvalitetsvilla på en lukket vej tilbyder alt, hvad den moderne familie eller den lille erhvervsdrivende kan ønske sig. Der er tale om et solidt og yderst velholdt træhus fra 2010.

Villaen byder på 178 kvadratmeter bolig, og 111 kvadratmeter opvarmet garage. Husets hjerte er det lyse og åbne køkken-alrum, der flyder direkte over i den store stue med loft til kip og adgang til to skønne og overdækkede terrasser. Her kan du nyde mange hyggelige stunder, og med terrasser på begge sider af huset er der sol hele dagen. Endvidere findes der en god udestue.

Boligen har en praktisk planløsning med tre rummelige værelser, herunder en børneafdeling med to regulære værelser og tilhørende stort badeværelse, samt en separat forældreafdeling med værelse og eget badeværelse. Hjemmet er rummeligt og velindrettet med gulvvarme i alle rum, hvilket sikrer en behagelig temperatur året rundt.

En af husets helt store fordele er den imponerende, opvarmede garage på 111 m2. Her finder du både tekøkken med kontorplads, et disponibelt rum samt masser af opbevaringsplads via hemse som er perfekt til opbevaring. Garagen er ideel for dig, der drømmer om at drive erhverv hjemmefra, eller blot ønsker plads til hobbyprojekter.

Huset er energieffektivt med jordvarme, hvilket sikrer lave energiudgifter og et bæredygtigt hjem. Udenfor kan du nyde den velplejede have med mange fine detaljer, som eksempelvis et springvand, og udsigten over de omkringliggende marker.

I bosætter jer i et lukket, børnevenligt område i Gassum, som byder på rolige omgivelser med nem adgang til motorvejen E45 og skolebus lige ved døren. Hvis du leder efter et hjem i høj kvalitet med både plads til familien og erhverv, så er denne ind-lyt-nings-kla-re bolig måske lige dig.

Kort om Gassum by:

Gassum er en charmerende og fredfyldt landsby beliggende i postnummer 8981 i Randers Kommune. Byen er omgivet af smuk, mangfoldig natur og har en afslappende atmosfære, hvilket gør den til det ideelle sted for dem, der søger en rolig og naturnær tilværelse. Med sin beliggenhed tæt på både marker og skovområder tilbyder Gassum skønne rammer for gåture, cykelture og andre naturoplevelser.

På trods af sin rolige placering er Gassum centralt placeret med kun 10 minutters kørsel til motorvejsforbindelser, herunder E45, hvilket gør det nemt at komme til større byer som Randers, Aalborg og Aarhus. Det giver samtidig nem adgang til arbejdspladser, indkøb og fritidsaktiviteter i de nærliggende byer.

Selvom Gassum er en mindre by, byder området på et stærkt lokalsamfund, hvor sammenhold og fællesskab er i fokus. For børnefamilier er det en attraktiv beliggenhed med trygge rammer og gode muligheder for børns trivsel i nærheden af naturen. Gassum kombinerer landlig idyl med en praktisk nærhed til større byer, hvilket gør det til et attraktivt sted at bosætte sig for familier, par og alle, der værdsætter ro og fællesskab.

Kontakt os for yderligere oplysninger eller en fremvisning af denne skønne villa.

Hvis du skal sælge din bolig, står vi også altid klar med en gratis salgsvurdering og et godt tilbud på salget.

Ring til os på tlf. 72 11 16 00….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Vangen 8 , 8981 Spentrup2.595.000 kr.12.446 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.347 kr/mdrVillaEnergimærke: A2010Størrelse: 178 ㎡Grund: 1166 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 2010

Vangen 8, 8981 Spentrup

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Velindrettet etplansvilla i Gassum

Vangen 8 har en skøn beliggenhed med grønne arealer for enden af haven. Selve boligen byder på 178 kvadratmeter og har en nydelig, rødmalet træfacade og hvide vinduer. Den integrerede garage har god plads til bilen, og der er gulvvarme samt tilstødende tekøkken og gæstetoilet. Der er desuden installeret jordvarme på ejendommen. Indenfor venter jer et rummeligt hjem med et lyst køkken-alrum og stue i åben forbindelse. Til den ene side er der et privat værelse med direkte adgang til eget bad, mens de to øvrige værelser er placeret til den anden side og har umiddelbar adgang til endnu et badeværelse med bruseniche. Boligen har herudover et bryggers samt en udestue.Haven er ligeledes nydelig med en overdækket terrasse og en velholdt græsplæne ledsaget af flotte bede. Beliggenheden er i top med kort til daginstitution samt få kilometer til Spentrup, hvor I finder skole og indkøbsmuligheder….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Vangen 8 , 8981 Spentrup2.695.000 kr.12.926 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.404 kr/mdrVillaEnergimærke: A2010Størrelse: 178 ㎡Grund: 1166 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2010Sidste tilstandrapport er fra: 2023-02-27 check den her