Pilegårds Vænge 10, 2635 Ishøj

2635 pilegards vaenge 10 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Moderne rækkehus med solceller i roligt kvarter

Velkommen til dette indbydende og velholdte rækkehus beliggende på Pilegårds Vænge 10 i Ishøj, et yderst eftertragtet område med skønne omgivelser og kort afstand til både byliv og natur. Med et boligareal på 134 m² og en yderst anvendelig udestue på 19 m², byder dette rækkehus på rigelig plads til både familieliv og afslapning.

Ejendommen er opført i 1968, men er løbende blevet moderniseret, bl.a. med gulvvarme i hele stueetagen. Boligen rummer tre lyse værelser, hvoraf det ene har en charmerende hems, som både kan bruges til ekstra opbevaring eller som hyggeligkrog. Et andet værelse har walk-in closet, hvilket gør det ideelt for den stilbevidste boligejer, der værdsætter ekstra plads til garderoben. Badeværelset på første sal er moderne og stilrent, og der er et gæstetoilet i stueplan, så hverdagen glider let.

Køkkenet er opdateret med moderne løsninger og god skabsplads, hvilket gør madlavningen til en fornøjelse. I forlængelse af køkkenet finder du et rummeligt og funktionelt bryggers med egen udgang til baghaven, hvilket gør det nemt at håndtere dagligdagens praktiske gøremål. Fra køkkenet er der nem adgang til den rummelige stue, som har plads til både et stort spisebord og en hyggelig sofagruppe. De store vinduer i stuen sikrer masser af naturligt lys og en behagelig atmosfære. Ejendommen fremstår indflytningsklart.

Boligens energimærke B og solcellerne på taget betyder, at her er tænkt på energivenlige løsninger, hvilket kan mærkes på elregningen og er et plus for miljøet. Grunden på 298 m² giver masser af udendørs muligheder, og med terrasser på begge sider af huset er der altid mulighed for at finde en solrig eller skyggefuld plet til afslapning eller grillhygge.

Derudover har boligen en praktisk carport samt et integrerede udhus som er oplagt til værksted, mens de flere udhuse i baghaven giver rigelig opbevaringsplads til cykler, haveredskaber, brænde og lignende. Beliggenheden er lige så attraktiv som selve boligen. Huset ligger for enden af en lukket vej, hvilket sikrer rolige og trygge omgivelser – perfekt for børnefamilien eller dem, der søger fred og ro i hverdagen. Med kort afstand til både skole, indkøb og offentlig transport samt den nærliggende strand og skov, er der let adgang til både hverdagens fornødenheder og naturens glæder….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Pilegårds Vænge 10 , 2635 Ishøj3.695.000 kr.27.585 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.635 kr/mdrRækkehusEnergimærke: BStørrelse: 134 ㎡Grund: 298 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1968

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x