Emmelevvej 40, 5450 Otterup

5450 emmelevvej 40 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Velholdt villa i naturskønne omgivelser!

Åbent hus med tilmeldingskrav 19/9 – klik på billede –

– Fin villa på 161 boligkvadratmeter
– Rummeligt køkken/alrum
– Fire værelser og to badeværelser
– God udestue og hyggelige udendørsområder

Velkommen til denne rummelige villa beliggende på Emmelevvej 40, 5450 Otterup. Med et boligareal på 161 m² fordelt på to plan, er denne villa det perfekte hjem for familien, der søger masser af plads og komfortable omgivelser tæt på både natur og byliv. Villaen blev opført i 1969 og er placeret på en skøn grund på 2.005 m² med god plads til udendørs aktiviteter.

Når du træder ind i stueplan, byder villaen på et lyst og rummeligt køkken/alrum, som indbyder til hyggelige stunder med familien og vennerne. Det store alrum har masser af naturligt lys, hvilket giver en behagelig atmosfære. Derudover finder du tre gode værelser i stueplan, som kan bruges til både soveværelser, kontor eller gæsteværelse alt efter behov. Et praktisk bryggers, en rummelig entré og et badeværelse fuldender etagen og gør boligen særdeles funktionel.

På førstesalen træder du op i en stor og hyggelig stue, hvorfra der er adgang til et dejligt soveværelse. Her er der udgang til en sydvendt balkon, hvor du kan nyde morgenkaffen og den fantastiske udsigt over de omkringliggende marker. Endnu et badeværelse gør førstesalen komplet og ideel for en familie med flere medlemmer.

Udeområderne byder på en vestvendt terrasse, som er delvist overdækket – perfekt til grillaftener i sommerhalvåret eller afslapning med udsigt til den skønne have. Den hyggelige udestue giver desuden ekstra plads til afslapning og mulighed for at nyde haven på alle årstider.

Beliggenheden er ideel for børnefamilier, der ønsker fred og ro i naturskønne omgivelser, men samtidig vil have nem adgang til hverdagens gøremål. Otterup by ligger blot 5,2 kilometer væk og byder på et bredt udvalg af indkøbsmuligheder, skole og institutioner. Samtidig er Odense kun 23 minutters kørsel væk, hvilket giver nem adgang til større byliv, arbejdspladser og kulturelle tilbud.

Dette er en villa med masser af muligheder, og den venter blot på, at den rette familie flytter ind og skaber nye minder….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Emmelevvej 40 , 5450 Otterup895.000 kr.5.260 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.599 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 161 ㎡Grund: 2005 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1969Sidste tilstandrapport er fra: 2018-01-10 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x