Industriparken 33C, 4450 Jyderup

4450 industriparken 33c 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Bolig og erhverv med kun ca. 45 minutter til Storkøbenhavn

Velkommen til en spændende ejendom, der kombinerer bolig og erhverv på bedste vis! Denne solide gulstensejendom fra 1987 byder på hele 400 m2 plads og ligger på en stor 1.785 m2 grund i udkanten af den hyggelige stationsby Jyderup. Med nem adgang til motorvejen mod både København og Kalundborg, er ejendommen perfekt placeret for både privatliv og forretning.

Erhvervsdelen i stueplan er rummelig og alsidig, med et regulært værksted/lagerrum, der har både dør og aluport til grunden. Her er masser af plads til både lager, produktion eller andet erhverv, samt en praktisk mandskabsafdeling med kontorplads, køkken, toilet og badefaciliteter. Fyrrummet med pillefyr sikrer økonomisk opvarmning, og der er også depotrum til ekstra opbevaring.

Boligdelen på 1. salen er en skøn, lys lejlighed, der oser af hygge og charme med sine skråvægge. Her finder du en rummelig entre, to værelser og et soveværelse med walk-in garderobe. Den hyggelige stue har udgang til en vestvendt tagterrasse, perfekt til at nyde solnedgangen. Det åbne køkken byder på alle moderne hvidevarer, og det store badeværelse forkæler med både bruseniche og spa. Derudover er der et praktisk bryggers/vaskerum samt et stort loftrum med potentiale for endnu flere kvadratmeter.

Ejendommen er opvarmet med både pillefyr og varmepumper, hvilket giver en effektiv og miljøvenlig opvarmningsløsning.

Denne ejendom er en unik mulighed for dig, der drømmer om at kombinere erhverv og privatliv under samme tag. Eller måske ønsker du at udleje en del af ejendommen og selv bruge resten? Mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser!

Der er indlagt fibernet.

Tag det næste skridt og oplev en ejendom med masser af potentiale og plads til både drømme og virkelighed!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Industriparken 33C , 4450 Jyderup2.200.000 kr.18.033 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.985 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 122 ㎡Grund: 1785 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1987

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x