Solvej 13, 9293 Kongerslev

9293 solvej 13 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Solvej 13 9293 Kongerslev

?

Velkommen til Solvej 13 – en ejendom, hvor komfort og landlig idyl smelter sammen i et hjem, der emmer af charme og muligheder. Dette rummelige hus er ideelt for den kvalitetsbevidste familie eller det par, der ønsker at leve tæt på naturen uden at give afkald på moderne bekvemmeligheder. Her får du en sjælden kombination af en central beliggenhed i Kongerslev og smukke, fredfyldte omgivelser.

Boligen byder desuden på flere rummelige værelser, alle med god opbevaringsplads og mulighed for fleksibel indretning. Her er rigeligt plads til både forældresoveværelse, børneværelser og eventuelt et kontor eller hobbyrum. Badeværelset er moderne og rummeligt med både bruseniche og badekar, så der er plads til både afslapning og en travl hverdag.

Solvej 13 er beliggende i den charmerende landsby Kongerslev, hvor du finder alt, hvad du har brug for til det daglige liv. Byen byder på gode indkøbsmuligheder, folkeskole til 9 klasse, daginstitutioner og fritidsfaciliteter, hvilket gør det til et ideelt sted for børnefamilier. Derudover er der gode transportforbindelser til både Aalborg og Hobro, så du nemt kan pendle til arbejde eller nyde storbyens mange tilbud, alt sammen kun en kort køretur væk.

Samtidig er du ikke langt fra Aalborg og Hobro, så du har alle storbyens muligheder inden for kort køreafstand. Kongerslev er det perfekte sted for jer, der ønsker at bo i fredelige omgivelser, men stadig have alt det, du behøver, lige inden for rækkevidde.

Vil du opleve denne dejlige villa med egne øjne? Tøv ikke med at kontakte din lokale mægler for en fremvisning. Ring til os på 30806094 for at aftale en tid.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Solvej 13, Kongerslev!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Solvej 13 , 9293 Kongerslev1.245.000 kr.7.905 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.578 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 150 ㎡Grund: 934 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1967Sidste tilstandrapport er fra: 2024-04-30 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x