Grave Banke 7, 5683 Haarby

5683 grave banke 7 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Spændende 4-længet ejendom i smukke omgivelser.

Denne hyggelige gård fra 1827 er beliggende i et smukt kuperet terræn, tæt på Haarby, men alligevel i skønne landlige omgivelser med udsigt til Helnæs bugten. Ejendommen er placeret ned af privat fælles markvej med kun en anden ejendom som nabo. Beliggenheden er landlig, men alligevel er der kun 3 km på cykel til Haarby centrum samt 4 km til god badestrand ved Damsbo skov.

Den idylliske 4- længet landejendom på 13.703 m2. grund, indeholder baggang med klinkegulv, retro badeværelse med klinkegulv, bruseniche og pudset vægge, bryggers med vaskeplads, stort køkken med hyggelig spisekrog, masser af skabsplads og klinkegulv, spisestue med gulvtæppe, soveværelse, entre med klinkegulv og flot kakkelovn, mindre værelse/kontor, samt meget stor stue med listeloft og flot bevaret bindningsværk på væggene. I stuehusets nordlige ende, er der ligeledes 2 store værelser, begge med udgang til haven, ( værelserne er ikke registreret på BBR ).

I den sydvendte længe er der indrettet et ca. 100 m2 stort anneks ( ikke godkendt på BBR ), som indeholder mindre værelse, stor stue/opholdsrum med klinkegulv, fritliggende bjælker, listeloft og terrassedør ud mod gårdspladsen, mindre te-køkken, badeværelse med lyst klinkegulv og bruser, samt meget stort soveværelse med klinkegulv. Der er gulvvarme i hele annekset.

Resten af bygningerne er ældre stald og disp. rum, som sagtens kan indrettes til dyrehold eller andre hobbyer. Generelt en ejendom i fornuftig stand hele vejen rundt.

Langs markvejen på vej til boligen er der dejligt vestvendt græsplæne med fremragende udsigt over en stor del af sydvestfyn og til Helnæs bugten. Mod øst ligger en dejlig lukket have med flagstang, terrasse og udsigt til lille sø. Bag ved ejendommen er lidt træer og et godt markstykke, som PT. forpagtes ud, men ellers er særdeles velegnet til dyrehold.

En super spændende ejendom som kan bruges både som fritids- eller helårsbolig, med en dejlig beliggenhed i rolige og landlige omgivelser, men alligevel tæt på indkøb, idrætsfaciliteter og skole. Bør ses for korrekt bedømmelse….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Grave Banke 7 , 5683 Haarby2.695.000 kr.12.833 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.204 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: GStørrelse: 110 ㎡Grund: 13703 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1827Sidste tilstandrapport er fra: 2024-09-03 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x