Skovhusevej 30, 6070 Christiansfeld

6070 skovhusevej 30 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Naturskønt beliggende udsigtsvilla – mulighed for flexbolig!

Helt unik beliggenhed direkte i den smukkeste, dyre rige natur og med flot vandudsigt til Hejlsminde Nor, Hejlsminde og med Brandsø og Fyn i baggrunden. Fredfyldt og smukt beliggende i Naturpark Lillebælt som det sidste hus på vejen kun ca. 6 km fra Christiansfeld by og med nem adgang til motorvejsnettet finder man dette skønne sted. Til fods eller på cykel er der mindre end 3 km til Hejlsminde strand og havn.

Ejendommen er løbende istandsat og vedligeholdt med respekt for det oprindelige hus og omgivelserne. De store glaspartier særligt ud mod vandet sikrer, at lyset strømmer ind, og man får fornemmelsen af at være i ét med naturen.

Ejendommen er energioptimeret med luft-vand varmesystem, nye trelags lavenergivinduer i det meste af hovedhuset og solceller.

Straks man ankommer til ejendommen, bliver man mødt af en ro og harmoni. Beboelsen er omkranset af smuk og velanlagt have, der samtidig ikke kræver megen vedligehold. Der er etableret træterrasse på husets øst og sydside, der indbyder til mange timers ophold.
Udover selve beboelsen er der 155 m2 udbygning indeholdende vinrum, stort disponibelt rum m. hvælvingeloft, væksted samt stor lade m. støbt bund. Over laden er der indrettet hobbyrum til de kreative sjæle.

I hovedhuset bliver du budt velkommen i smuk entré m. gulvvarme, hvorfra der er adgang til lækkert køkken/alrum m. gulvvarme og i åben forbindelse m. stue m. den smukkeste udsigt, pejs og udgang til terrasse. Fra køkken/alrum er der trappe til 1.salen, som indeholder badeværelse, soveværelse samt stue m. udgang til terrasse. I stueetagen er der ydermere viktualierum, bryggers, 2 lækre badeværelser samt 2 store værelser m. gulvvarme. Der er direkte adgang til udhuset fra beboelsen.
Der er mulighed for at benytte ejendommen som flex-bolig d.v.s. uden bopælspligt.

En sjældent udbudt ejendommen, der skal opleves!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Skovhusevej 30 , 6070 Christiansfeld3.995.000 kr.14.462 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.454 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: A2010Størrelse: 243 ㎡Grund: 5336 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1938Sidste tilstandrapport er fra: 2024-06-28 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x