Kastaniedal 9A, 2730 Herlev

2730 kastaniedal 9a 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Lyst og rummeligt rækkehus på Kastaniedal med have og gode omgivelser.

Åbent hus med tilmeldingskrav 18/9 – klik på billede –

Velkommen til Kastaniedal 9A, 2730 Herlev – et charmerende og velholdt rækkehus, perfekt til familien, der ønsker en kombination af byliv og naturskønne omgivelser. Boligen har et boligareal på 104 m² fordelt på 2 etager og er beliggende på en grund på 150 m². Med 4 værelser er her rigelig plads til både forældre, børn og eventuelt et hjemmekontor.

Stueetagen byder velkommen med en indbydende entré, der fører videre til et helt nyt, lyst og rummeligt spisekøkken, som er ideelt til familiens daglige måltider. I forlængelse heraf finder I den hyggelige stue, hvor der er god plads til både afslapning og sociale sammenkomster. Fra stuen er der direkte udgang til en dejlig terrasse og en lille have, der inviterer til hyggelige grillaftener og afslapning i solen.

På 1. sal er der tre gode værelser – udstyret med praktiske indbygningsskabe. Her finder I også et pænt flisebadeværelse. Hele huset fremstår flot med velholdte trægulve og et solidt tegltag. Vinduer og døre er løbende blevet opdateret, hvilket bidrager til husets moderne og velplejede udtryk.

Boligen er beliggende i det hyggelige og oplevelsesrige Herlev, en bydel i Storkøbenhavn med 28.870 indbyggere, kun 11 kilometer nordvest fra Københavns centrum. Centralt i Herlev finder I Herlev Bymidte, hvor I kan gå på opdagelse i omkring 40 forskellige butikker. Herudover huser Herlev BIG Shoppingcenter en række velkendte butikskæder, spisesteder, et stort legeland og en topmoderne biograf.

Herlev byder på mange grønne områder som Sømosen og Hareskoven, der inviterer til løb, cykling og gåture. Hjortespringkilen tilbyder et rigt udvalg af naturoplevelser, fra mose til krat og kvæghold. I Træbanken ved Gråpilevej kan I endda prøve at sove næsten under åben himmel i en minibjælkehytte.

Med 13 buslinjer, herunder S-busser, E-linjer og en C-linje, samt en S-togstation, der betjenes af linjerne C og H, er der gode muligheder for kollektiv transport. I 2025 åbner letbanen i Ring 3, hvilket yderligere forbedrer tilgængeligheden.

Kastaniedal 9A er et hjem med mange muligheder og en attraktiv beliggenhed. Book en fremvisning i dag og oplev selv denne perle i Herlev….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kastaniedal 9A , 2730 Herlev3.795.000 kr.36.490 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.201 kr/mdrRækkehusEnergimærke: BStørrelse: 104 ㎡Grund: 150 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1992Sidste tilstandrapport er fra: 2024-09-10 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x