Grønningen 7 3-tv, 1270 København K

1270 gronningen 7 3 tv 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Boligdrøm i Champagnehuset: Arkitekttegnet Elegance og Historisk Atmosfære på Grønningen!

Indretning:
Velkommen til Champagnehuset, beliggende på Grønningen 7, 3. sal til venstre. Lejligheden åbner sig op i tredjesals højde og byder indenfor til en gennemført 74 m2 stor 2Ver. Fra første øjeblik står det klart, hvorfor dette er en af byens mest eftertragtede boliger. Mørke trædetaljer, lyse slebede sildebensparketgulve og en generøs loftshøjde skaber et imponerende helhedsindtryk, der emmer af luksus og arkitektonisk finesse. Entréen leder dig til et charmerende, ældre køkken til venstre, hvor solide træelementer, trods deres alder, understøtter boligens gennemgående luksuriøse udtryk. Træder du til højre står du i den rummelige stue, hvor store vinduespartier og en østvendt altan inviterer lyset og de omkringliggende trækroner ind i rummet. Unikke, originale detaljer er nænsomt bevaret, mens diskrete justeringer har løftet lejligheden til et nyt niveau. Denne harmoniske kombination gør boligen til noget helt særligt.~ Lejlighedens soveværelse er, som resten af boligen, udsmykket med elegante snedker radiatorskjulere og indbyggede skabe. De orginale dobbeltdøre fører til badeværelset, hvor et indbydende badekar tilbyder et afslappende bad, efter en lang dag. Soveværelset nyder også godt af aftensol på sin vestvendte altan, og ligesom i stuen er indretningen elegant og luftig. Sagt med andre ord: En fuldkommen enestående bolig, der sjældent får plads på boligmarkedet!
Ejendommen:Champagnehuset på Grønningen 7 er en ikonisk ejendom fra 1939, tegnet af arkitekt Ib Lunding. Bygningen er et smukt eksempel på funkisstilen og fik sit navn på grund af vinduernes boble-lignende form, der minder om champagnebobler. Ejendommen er udstyret med elevator, og der medfølger et kælderum til lejligheden.
Området:Grønningen er en af Københavns mest eksklusive gader, beliggende tæt på Kastellet og omgivet af smukke, historiske bygninger fra det tidlige 20. århundrede. Gaden kombinerer arkitektonisk elegance med naturskønne omgivelser, da den ligger op ad Kastellets grønne fæstningsområde, som giver rig mulighed for gåture og afslapning. Området byder på Københavns bedste restauranter og kulturattraktioner, som Gefionspringvandet og Langelinie, mens metro, tog og bus ligger inden for kort afstand.

Mange tak fordi Du kiggede på et af vores boligemner. Såfremt Du har brug for yderligere oplysninger, eller hvis Du ønsker at blive skrevet op i vores effektive køberkartotek, er Du altid velkommen til at kontakte os.

Vi anbefaler endvidere, at Du følger os på Instagram og Facebook hvor vi tillige ofte annoncerer nye boliger før de rammer diverse boligsites på internettet.

Hvis Du overvejer et salg eller blot et pristjek af Din nuværende bolig, vil vi se meget frem til at præsentere Dig for en gratis salgsvurdering, hvor vi omhyggeligt vil vurdere Din nuværende bolig med et personligt engagement, naturligvis helt uforpligtende samt med tilbud om solgt eller gratis….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Grønningen 7 3-tv, 1270 København K5.995.000 kr.81.014 kr/㎡Ejer Udgifter: 4.792 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: GStørrelse: 74 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 1939

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x