Fiskervej 5, 7700 Thisted

7700 fiskervej 5 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Etplansvilla få minutters gang fra Vesterhavet – med en hyggelig have og stor garage

Drømmer du om en velholdt etplansvilla kun få minutters gang fra det smukke Vesterhav i Nr. Vorupør? Så er denne perle på 148 kvadratmeter måske dit nye hjem!
Som en ekstra bonus følger en rummelig garage på hele 61 kvadratmeter med til ejendommen. Her er masser af plads til bilen, hobbyprojekter eller opbevaring.
Boligen byder på et rummeligt spisekøkken med direkte udgang til en skøn terrasse, hvor eftermiddag- og aftensolen kan nydes. Den lyse opholdsstue er udstyret med en hyggelig pillebrændeovn, perfekt til de kølige dage. Med fire gode værelser er der plads til hele familien, og det lyse badeværelse samt entré med separat vaskerum gør hverdagen nem og bekvem.
Den helt særlige charme ved denne villa er den hyggelige, lukkede have med en overdækket terrasse. Her får du et ugeneret udemiljø, hvor du kan slappe af i fred og ro, holde grillfester eller lade børnene lege frit. Haven er en oase, der forlænger sommeren og giver mulighed for at nyde udelivet året rundt.
Denne villa er ideel for dig, der ønsker en kombination af naturskøn beliggenhed tæt på Vesterhavet og en funktionel bolig med plads til hele familien. Kom og oplev dit nye drømmehjem i Nr. Vorupør!

Og så er der iøvrigt ingen bopælspligt på adressen, så du kan også købe huset til fritidsbrug….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Fiskervej 5 , 7700 Thisted1.645.000 kr.10.077 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.738 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: CStørrelse: 148 ㎡Grund: 735 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1960Sidste tilstandrapport er fra: 2024-09-10 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x