Østergade 67, 8370 Hadsten

8370 ostergade 67 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende og rummelig bolig!

Åbent hus med tilmeldingskrav 19/9 – klik på billede –

Velkommen til Østergade 67, en charmerende og rummelig bolig på 192 etagemeter, perfekt til familien, der søger god plads, funktionelle løsninger og charmen fra et hus fra 1907.
Indvendigt byder boligen på fire værelser, ideelle som soveværelser, børneværelser eller hjemmekontor. Der er to badeværelser som gør hverdagen lettere for hele familien, derudover også et gæstetoilet i kælderen.
I stueplanen finder du det rummelige køkken-alrum, hvor man kan samles om madlavning og hyggelige stunder. I stuen er der et fantastisk lysindfald fra de charmerende dannebrogsvinduer og prikken over iet er de flotte originale plankegulve. Der er desuden et værelse i stueplanet som er perfekt til legeværelse, kontor eller gæsteværelse. På 1. salen finder du 3 gode værelser og et badeværelse. Derudover er der til boligen en tagterasse ovenpå garagen, hvor der tilstødende er et udhus til opbevaring. På tagterassen kan man få det bedste ud af solskinstimerne, mens man stadig kan nyde privatlivet. Her er der god plads til at skabe et hyggeligt udemiljø med loungemøbler, hvor man samtidig kan nyde morgenkaffen eller slappe af med en god bog.
Boligen byder desuden på en funktionel kælder med indgang, gulvvarme og rigelig opbevaringsplads. Her er der i dag indrettet et praktisk vaskerum med direkte adgang til den integrerede garage.
Med en grund på 620 m² er der også masser af plads til at skabe en dejlig udendørs oase, hvad end det drejer sig om en børnevenlig have, grillområde eller et sted at nyde vejret.
Det er værd at fremhæve, at kvarteret er hyggeligt og familievenligt, hvor børnefamilier trives. Her bliver man taget godt imod og får muligheden for at blive en del af et godt nabofællesskab.
Har denne charmerende villa vækket din interesse? Så giv et kald allerede i dag for en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Østergade 67 , 8370 Hadsten2.995.000 kr.18.207 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.388 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 152 ㎡Grund: 620 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1907Sidste tilstandrapport er fra: 2024-09-04 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x