Dronningens Tværgade 12A 5, 1302 København K

1302 dronningens tvaergade 12a 5 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Fantastisk Penthouse UDEN BOPÆLSPLIGT, stor vestvendt altan og elevator lige til døren

Det er en ægte livsnyderbolig, som nu udbydes til salg på Dronningens Tværgade. Her bor man i hjertet af Frederiksstaden – helt ugeneret og helt på toppen. Der er nemlig tale om en 102 kvadratmeter stor taglejlighed med små fem meter til loftet. Lejligheden er UDEN BOPÆLSPLIGT!Trappeture er fine for figuren, men det er nu mere komfortabelt at tage elevatoren, hvis døre åbner direkte ind til hjemmet – og hvem vil ikke hellere planlægge sved på panden i form af en frisk løbetur i Kongens Have, på Kastellet eller langs havnefronten?Lejligheden fremtræder i super stand – holdt i hvidt med stilfulde, sorte gulve. Det kombinerede køkken- og stuemiljø imponerer med sit flotte kiploft, hvor de mange ovenlysvinduer sørger for et smukt lysindfald. De rustikke loftsbjælker og brændeovnen bidrager til den hyggelige atmosfære, og to dobbeltdøre leder ud til boligens private altan. Køkkenets lækre køkkenø har spisedisk, som inviterer til samvær og et godt glas over madlavningen.Værelsessektionen inkluderer to rummelige soveværelser, som ligger side om side med badeværelset. Det ene værelse har skabsvæg, og der er ovenikøbet adgang til en brugbar hems. Badeværelset er udført med bruseniche og smagfuldt inventar, og der er naturligvis installeret vaskefaciliteter.

Altanen er stor og vestvendt – det ideelle sted at nyde de lange, lune sommeraftener.Den royale adresse giver jer let adgang til alle kvarterets herligheder – fra eksklusive butikker til udsøgte spisesteder og et væld af kulturtilbud. I har desuden kun få hundrede meter til metroen ved Marmorkirken….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Dronningens Tværgade 12A 5, 1302 København K12.500.000 kr.122.549 kr/㎡Ejer Udgifter: 8.143 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: BStørrelse: 102 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1780

Dronningens Tværgade 12A 5, 1302 København K

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Det royale gør fortidens skygger levende…

Uden bopælspligt. Fra den store jerngitterport til det smukke rokokopalæ Odd Fellow Palæet i Bredgade går Dronningens Tværgade som en snorlige vej op til Kongens Have. Ja, royalt og fint er det skam her i Frederiksstaden, for på vejen passerer vi Store Kongensgade og Dronningegården, Kongegården, Prinsessegården og Christiansgården. Til højre ligger Frederiksgade, som lige om hjørnet går direkte til Kong Frederik den 10. og Dronning Mary på Amalienborg. Og vi kan blive ved, for til venstre ligger Kongens Nytorv. Og som et afsluttende smækkys til det hele ender Dronningens Tværgade i Kronprinsessegade og Kongens Have. Og så har vi ikke en gang nævnt Christiansborg og Frederiksberg og de mange Frederiks- og Christiansgader i byen. Pyha, det royale fylder København med kultur og historie, som gør fortidens skygger levende.Ejendommen Dronningens Tværgade 12A er fra 1780, altså næsten lige så gammel som Odd Fellow Palæet. Men det er lejligheden inde i baggården på 5. sal til gengæld ikke. Den er spritny, alt er lækkert og lige til at flytte ind i. Her er elevator direkte til den 102 m2 store lejlighed plus hems, og så er her balkon med sol hele dagen og udsigt over byens tage. Der er byggetilladelse til at droppe en skråvæg, så adgangen til balkonen bliver 4 sammenhængende døre. Med parkeringshus som nabo er parkering ikke et problem. Fra Dronningens Tværgade er alt i København tæt på. Det gælder de bedste restauranter, caféerne og de lækre butikker. Alt er lige om hjørnet, også kulturen med gallerierne, balletten i Det Kongelige Teater og skuespillet i Skuespilhuset. Byens grønne væresteder som Sankt Annæ Plads og Kongens Have er fristeder, som gør en by til en metropol. Marmorkirken og den nye Metronedgang med bilfri passage til Store Kongensgade ligger få hundrede meter væk, det samme gør Nyhavn og Kongens Nytorv….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Dronningens Tværgade 12A 5, 1302 København K12.995.000 kr.127.402 kr/㎡Ejer Udgifter: 8.130 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: BStørrelse: 102 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1780