Hvesager 75, 7300 Jelling

7300 hvesager 75 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Drømmevilla i hjertet af Jelling med plads til hele familien

Forestil dig en villa, hvor hver kvadratmeter er tænkt ind med omtanke og kærlighed. Bygget i 1998, står denne perle af et hjem nu klar til at byde sin næste familie velkommen. Med sine 142 kvadratmeter boligareal er der rigeligt med plads til både store drømme og dagligdagens rutiner.

Hjemmet åbner op i et imponerende køkken-alrum, der fungerer som husets hjerte. Her kan hele familien samles om madlavningen eller nyde hyggelige stunder sammen. Den nedsænkede vinkelstue inviterer til afslapning og samvær, hvor store vinduespartier sikrer et flot lysindfald og udsyn til den charmerende have.

Børneafdelingen byder på tre værelser samt eget badeværelse, hvilket giver perfekte rammer for leg og privatliv for de yngste familiemedlemmer. Et praktisk bryggers med masser af opbevaringsmuligheder gør det nemt at organisere hverdagen, hvad enten det drejer sig om at tage imod gæster eller få alle ud ad døren om morgenen.

Forældreafdelingen er en sand oase med eget badeværelse, der sikrer privatliv og ro efter en lang dag. Huset fremstår indflytningsklart og venter blot på at I pakker jeres ting ud og begynder jeres nye kapitel her.

Udenfor finder I en hyggelig aflukket have, der emmer af privatliv og fredfyldthed. Det sydvendte terrassemiljø indbyder til lange solrige dage ude i det fri, mens haven rummer god plads til sommerens aktiviteter – hvad end det indebærer boldspil eller bare ren afslapning under himmelstrøget.

Beliggenheden kunne ikke være mere ideel; gåafstand fra alt hvad hjertet begærer i Jelling By – skoler, institutioner, sportsaktiviteter samt diverse indkøbsmuligheder ligger alle inden for rækkevidde. Dette hjem er ikke blot en bolig; det er en livsstil – et sted hvor minderne skabes og hverdagen nydes….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hvesager 75 , 7300 Jelling2.495.000 kr.17.219 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.182 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 142 ㎡Grund: 720 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1998Sidste tilstandrapport er fra: 2014-08-27 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x