Vennelystvej 21, 8960 Randers SØ

8960 vennelystvej 21 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende villa med mange muligheder.

Velkommen til Vennelystvej 21 – en skøn bolig fordelt på to plan.

I stueplan byder boligen på en indbydende entré, som giver adgang til et rummeligt køkken/alrum, hvor familie og venner kan samles omkring måltiderne. Det åbne køkken skaber en naturlig forbindelse til stuen, der indbyder til hyggelige stunder med både ro og afslapning.
Fra entreen er der ligeledes nem adgang til boligens øvrige rum.
I stueplan finder du også to velindrettede værelser med god opbevaringsplads og fleksibilitet – perfekt som soveværelse, børneværelse eller hjemmekontor. Badeværelset fuldender dette plan.

Kælderen byder på yderligere muligheder med tre disponible rum, der kan bruges til alt fra hobbyrum til opbevaring. Her er også et praktisk vaskerum samt et ekstra badeværelse, hvilket gør kælderens funktionalitet ideel for en travl familie. I kælderen er der en tilhørende garage som sørger for nem parkering og opbevaring.

Beliggenheden er helt ideel, da du er tæt på alt, hvad du skal bruge i dagligdagen – indkøbsmuligheder, skoler og offentlig transport er alle inden for kort afstand. Her får du en bolig med masser af muligheder, og med en god beliggenhed til hverdagens fornødenheder….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Vennelystvej 21 , 8960 Randers SØ1.245.000 kr.8.979 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.094 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 91 ㎡Grund: 828 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1963Sidste tilstandrapport er fra: 2024-09-04 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x