Rosenvænget 4, 7673 Harboøre

7673 rosenvaenget 4 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Velindrettet etplansvilla med fire værelser

De klassiske 70’er-villaer hører til de mest charmerende huse, man møder på de danske villaveje. Og på Rosenvænget 4 i Harboøre er det netop sådan en bolig, vi skal se nærmere på. Inden døre byder planløsningen på lige dele muligheder og hyggelige retrodetaljer, og på den anden side af havedøren venter en dejlig terrasse med udepejs.

Når man har med klassiske boliger at gøre, springer diverse opdateringer som regel i øjnene. I 2014 ændrede man husets tagkonstruktion, så ejendommen i dag fremstår med et pænt valmtag, som dækker både boligen og den rummelige garage. På den måde har man gjort et solidt indhug i mængden af træværk, og huset er dermed nemt at vedligeholde.

Indvendigt er planløsningen både velkendt og velafprøvet, og de fire værelser samler sig i den ene side af huset. Der er god plads til alle familiemedlemmer, og i samme afdeling finder I desuden et lille gæstetoilet samt boligens badeværelse. Begge vådrum er udført med originale, farverige retro-klinker, og badeværelset byder endda på både bruseniche og badekar.

Andre fordele ved en velkendt planløsning er, at man ved, hvordan de kan opgraderes. Det betyder, at I ikke skal opfinde den dybe tallerken, hvis I eksempelvis ønsker et moderne opholdsområde, der samler køkken-alrummet og stuen. Faktisk er det bare at åbne op mellem afdelingerne. Allerede i dag er køkkenet dog funktionelt og veldisponeret, så der er rigelig plads til et spisearrangement. I stuen møder I desuden et flot, naturligt lysindfald fra flere verdenshjørner. Rummet har endda en hyggelig pejseindsats i hjørnet, og sammenlagt får I 142 m2 bolig, som afrundingsvis byder på et godt bryggers med et lille viktualierum.

Udenfor skærmer den grønne randbeplantning godt for haven, så udelivet på terrassen bliver helt privat. Her finder I også den hyggelige udepejs, mens selve haven i vid udstrækning hører til de nemmere af slagsen.

Harboøre er en hyggelig stationsby med ca. 1.600 indbyggere. Den imødekommende lokalbefolkning har et godt sammenhold, og der er mange ildsjæle der står for adskillige arrangementer i løbet af året, og sørger for liv i byen.

Byen har flere indkøbsmuligheder, som blandt andet også servicerer det store sommerhusområde langs Vesterhavet. Der er børnehave, SFO og folkeskole. Foreningslivet er meget aktivt, og der er mange tilbud til både store og små, ung som gammel i det store Harboøre Centeret, hvor der årligt afholdes mange forskellige arrangementer for byen og dens opland. Via stisystem kan børnene cykle til skole og sport uden at skulle ud på vejene.

Det sidste nye skud er Nørregade 18b, som er et smukt og hyggeligt kultursted med koncerter, foredrag og andre fine aktiviteter.

Der er ca. 10 min. kørsel til Thyborøn og knap 15 min. kørsel til Lemvig, og begge er havnebyer med adskillige indkøbsmuligheder og detailhandel.

Lige rundt om Harboøre finder du den smukke og barske natur som er kendetegnet for vestkysten og Vesterhavet. Netop ved vandet får du naturoplevelser året rundt.

Aktiviteterne i området omfatter blandt andet Ridning, windsurfing, Harboøre centret og meget mere. I Harboøre centret er der blandt andet mulighed for at give sig i kast med skydning, motionscenter, skaterbane mv. Så skal der ske noget i din fritid, er der her et rigtigt godt område.

Kontakt EDC Lemvig for en fremvisning på telefon 96 63 40 00….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Rosenvænget 4 , 7673 Harboøre795.000 kr.5.336 kr/㎡Ejer Udgifter: 909 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 142 ㎡Grund: 855 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1974Sidste tilstandrapport er fra: 2024-09-04 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x