Godske Lindenovs Vej 159, 9210 Aalborg SØ

9210 godske lindenovs vej 159 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

SKØNT LYST RÆKKEHUS

Skønt lyst rækkehus attraktivt beliggende i Gug

– Indflytningsklar bolig
– Dejligt køkken i åben forbindelse med stue
– Toilet på begge plan – godt badeværelse
– Skøn terrasse og have
– Egen carport

BELIGGENHED:
“Godskeren” er et område med 134 rækkehuse og her får du et skønt rækkehus på lukket stikvej med attraktiv beliggenhed i efterspurgt ejerforening i Gug. Ejerforeningen er meget velfungerende og her er der både grønne fællesområder, legeplads og hundeområder. Der er endvidere dagpleje, børnehave og skole i gåafstand, samt meget nem adgang til dagligvarehandel. Gug er et attraktivt område med mange aktivitetsmuligheder, grønne arealer og nem adgang til skoler, institutioner, indkøb, busstoppested, Østerådalen, svømmehal ved Gigantium, sport og kultur. Aalborg centrum og motorvejen nås på 5 min.

BESKRIVELSE BOLIG:
Du bydes indenfor i rummelig entré med god plads til at tage imod gæster. Herfra har du adgang til gæstetoilet og dejligt køkken med masser af bord- og skabsplads. Køkkenet er i åben forbindelse med stuen, der er meget rummelig og med et godt lysindfald fra det store vinduesparti ud til den sydvestvendte terrasse og have.
På 1. sal er der to gode børneværelser, soveværelse med skabsvæg, godt depotrum der er indrettet til walk-inn closet og et dejligt moderniseret badeværelse.

På den sydvestvendte terrasse kan du altid finde læ og sol, ligesom der er selvfølgelig er plads til både grill og hygge. Haven er nem og overskuelig, men alligevel er der plads til hygge og leg.

Endvidere er der tilhørende carport med godt redskabsrum.

Alt i alt et rigtig dejligt sted at bo….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Godske Lindenovs Vej 159 , 9210 Aalborg SØ1.895.000 kr.15.858 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.798 kr/mdrRækkehusEnergimærke: BStørrelse: 118 ㎡Grund: 155 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1974Sidste tilstandrapport er fra: 2024-09-09 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x