Vestre Havevej 42, 8520 Lystrup

8520 vestre havevej 42 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Centralt belligende rækkehus i Arkaden

Velkommen til dette charmerende rækkehus med ejerlejlighedsstatus, beliggende i den attraktive Arkaden i Lystrup. Her får du et hjem fordelt på to plan, hvor hver kvadratmeter er udnyttet optimalt.
Når du træder ind i boligen, bliver du mødt af en rummelig entré, der giver adgang til et stort og lyst opholdsrum. Her er der god plads til både spisestue og sofahjørne, og der er direkte udgang til din egen lukkede have – et perfekt sted at nyde de lune sommeraftener. Køkkenet, som også ligger i stueetagen, er veludstyret og funktionelt indrettet med alt, hvad du har brug for til hverdagens gøremål.
På første sal finder du et stort og lyst soveværelse med udsigt til de flotte fællesområder. Et ekstra disponibelt rum, der kan bruges som kontor eller hobbyrum, giver dig ekstra fleksibilitet, selvom det ikke er godkendt til beboelse. Badeværelset på første sal er moderne og indbydende med god plads og en stilren indretning.
Rækkehuset er en del af en veldrevet ejerforening, som byder på fantastiske fællesområder. De grønne arealer er perfekte til afslapning og socialt samvær, og her finder du både grillplads og en stor legeplads til børnene. Der er masser af parkeringsmuligheder, ligesom du har adgang til fælles vaskerum. Boligerne i Arkaden er placeret i det, der tidligere var en fabrik, hvilket giver en unik arkitektonisk karakter med en spændende blanding af moderne komfort og industriel charme.
Beliggende på Vestre Havevej bor du helt centralt i Lystrup, tæt på indkøb, skoler, daginstitutioner og offentlig transport. Med kort afstand til Aarhus og nem adgang til motorvejen, er boligen ideel for både singler, par eller små familier, der ønsker en praktisk og komfortabel base.
Vi glæder os til at vise dig din nye bolig. Kontakt os alle hverdage fra 8-22 for at booke en fremvisning på tlf. 87 43 42 41….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Vestre Havevej 42 , 8520 Lystrup1.595.000 kr.23.806 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.116 kr/mdrRækkehusEnergimærke: CStørrelse: 67 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 1961Sidste tilstandrapport er fra: 2005-03-21 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x