Nihøjvej 1, 4720 Præstø

4720 nihojvej 1 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

SKØN PRIVAT SØ – STOR GRUND – TÆT PÅ PRÆSTØ

Med udsigt til heste og Sydsjællands bugtende marklandskab ligger denne gule, stråtækte villa på Nihøjvej 1 nær købstaden Præstø. Her får I en landejendom på 168 kvadratmeter fra 1777, som ligger på en naturskøn grund med sin egen, private sø. Inden for en senere årrække er boligen både tilsluttet offentlig kloak og fibernet, har fået opdateret køkken og bad samt indsat pillefyr og varmepumpe. I sandhed en bolig med potentiale og rige muligheder for at indrette drømmeboligen til familien, dyrke den pladskrævende hobby eller drive liberalt erhverv.

Indenfor byder stuen jer velkommen med fritlagte loftsbjælker, en herlig gennemstrømning af lys fra de sprossede vinduer og en stemningsfuld brændeovn. Køkken-alrummet fremstår pænt med metalgreb på hvide fronter, og over halvvæggen er der frit udsyn til den store spiseafdeling. Stueplan afrundes af et værelse, et bryggers samt et badeværelse fra 2024 med brusebad.

Vindeltrappen leder op til endnu et stuemiljø med brændeovn. Herfra er der indgang til et værelse i sydgavlen, mens den lille fordelingsgang i stuens modsatte ende giver adgang til to gode disponible rum.

Udenfor breder den 12.651 kvadratmeter grund sig ud bag huset, hvor solen kan nydes på de dejlige terrasser, især den store fliseterrasse ved stuen, der har et godt overblik over plænen. De kølige sommeraftener kan med fordel forlænges på den overdækkede terrasse i bunden af haven med udsigt til søen.

Trods den landlige adresse er der ikke langt til dagligdagens fornødenheder. En kort køretur på cykel eller i bil fører jer de få kilometer ind til købstaden Præstø, hvor I både finder Præstø Skole, pasningstilbud, daginstitution, sportsfaciliteter og Præstø Havns hyggelige cafémiljø. Pendleren får blot otte minutters kørsel til Sydmotorvejen, og den omkringliggende natur inviterer til gåture i skovene samt badeture på stranden.

Kontakt os for fremvisning.Køb som flexbolig? En flexbolig er et helårshus, som ejeren har fået en personlig tilladelse til at anvende som fritidsbolig. Ejeren er dermed ikke bundet af den bopælspligt, som helårshuse er behæftet med. Ejeren kan desuden senere frit “omdanne” fritidshuset til helårsbolig igen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Nihøjvej 1 , 4720 Præstø1.395.000 kr.8.052 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.526 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: DStørrelse: 168 ㎡Grund: 12651 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1777

Nihøjvej 1, 4720 Præstø

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Charmerende hus med sø på en stor grund nær Præstø

Velkommen til Nihøjvej 1, cirka tre kilometer uden for Præstø, hvor I møder dette stråtækte hus, som ligger ganske idyllisk på en stor grund med egen sø. Grunden tæller hele 12.651 m2, så I får et væld af muligheder for at udnytte den megen plads lige efter jeres drømme og behov. Huset i halvandet plan rummer 168 m2 fordelt over en stue, et køkken-alrum, tre værelser, et badeværelse og et disponibelt rum. På jeres kommende adresse bliver I omgivet af skøn natur i form af åbne marker og små skovområder. Derudover vil I værdsætte den korte vej til Præstø, som kan klares i løbet af fem minutter bag rattet. I Præstø finder I både skole, daginstitution, indkøb, idrætshal, specialbutikker og hyggelige spisesteder. Huset kan dateres tilbage til 1777, hvilket kommer fint til udtryk udefra, hvor den gule facade og de charmerende sprossevinduer i forskellige former pryder. Indenfor er der ligeledes en hyggelig stemning, som understreges af de fritlagte bjælker i loftet og plankegulvene. I stuen er der god plads til at indrette flere afslappende sektioner, og hertil supplerer køkken-alrummet, der nemt lader sig arrangere med et spisebord. Fra køkkenet er der videre forbindelse til et disponibelt rum, der med fordel kan renoveres og indrettes som bryggers. Boligen trænger til istandsættelse. I stueplan råder I tillige over et værelse, et gennemgangsværelse og et badeværelse som ikke er færdigt. Førstesalen byder ind med en stor repos og 2 værelser med en flot udsigt over markerne, samt et disponibelt rum Udenfor kan I glæde jer til at udleve diverse haveprojekter. Der er også flere dejlige terrasseområder, hvor sommeren kan nydes med afslapning og grillaftener under åben himmel. Har I fået lyst til at se mere? Så kontakt os allerede i dag for en uforpligtende fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Nihøjvej 1, 4720 Præstø1.695.000 kr.9.784 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.830 kr/mdrVillaEnergimærke: GStørrelse: 168 ㎡Grund: 12651 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1777