Nedertoften 101, 7400 Herning

7400 nedertoften 101 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende villa i Tjørring med moderne opdateringer og rummelig have

Velkommen til denne charmerende villa beliggende i det attraktive kvarter i Tjørring. Med et boligareal på 141 kvadratmeter, bygget i 1977, byder denne ejendom på en harmonisk blanding af klassisk charme og moderne bekvemmeligheder. Villaen er udstyret med en dobbelt carport med værksted på hele 47 kvadratmeter samt en ældre havestue på 23 kvadratmeter, som giver rig mulighed for at nyde udelivet.

Indenfor mødes du af et flot køkken fra 2014, der ligger i åben forbindelse til stuen. Køkkenet er designet med funktionalitet og stil for øje og har alle de nødvendige hvidevarer fra samme år. Den store vinkelstue er lys og indbydende med direkte udgang til den hyggelige og ældre udestue, hvor du kan nyde din morgenkaffe eller aftensmad med udsigt over haven.

Villaen rummer fire soverum, hvilket gør den ideel for børnefamilier eller dem, der har brug for ekstra plads til gæster eller hjemmekontor. Badeværelset er veludstyret med både karbad og bruseniche, mens gæstetoilettet sikrer ekstra komfort for husets beboere og besøgende. En flot baggang fra 2014 tilbyder praktisk opbevaringsplads samt nem adgang til resten af huset.

Ejendommen har gennemgået flere opdateringer de seneste år: nye træ-alu vinduer blev installeret i 2017, gulvene blev skiftet i 2014 sammen med baggangen samt køkkenet og hvidevarerne. I 2022 fik carporten nyt pap-tag, hvilket sikrer dens holdbarhed mange år fremover. Derudover er huset efterisoleret for at sikre optimal energieffektivitet.

Den sydvendte have er pæn og velholdt, omgivet af gode terrasser hvor du kan slappe af ugenert under solen eller stjernerne. Beliggenheden kunne ikke være bedre; tæt ved skole og hal samt cykelafstand til Gødstrup sygehus og sø. Området byder også på gode stisystemer der forbinder dig let til Fuglsang Sø og Herning by.

Denne villa repræsenterer en unik mulighed for at erhverve sig et hjem der kombinerer moderne faciliteter med en fantastisk beliggenhed i Tjørring….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Nedertoften 101 , 7400 Herning1.898.000 kr.12.725 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.687 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 141 ㎡Grund: 911 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1977Sidste tilstandrapport er fra: 2024-09-11 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x