Indertoften 60, 7400 Herning

7400 indertoften 60 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Velindrettet villa med stor garage i Lind

Er du på udkig efter en attraktiv villa i “Toftekvarteret”, med rummelige børneværelser, god plads til udfoldelse, en dejlig sydvendt terrasse og en garage, der er indrettet som et funktionelt værksted til handymanden? Så er Indertoften 60 bestemt værd at se nærmere på. Villaen ligger på en lukket stikvej og grunden er fuldstændig lukket, så børnene kan lege helt uforstyrret i den hyggelige have. Beliggenheden er ideel, tæt på både børnehave, skole og idrætshal med sikre skoleveje, selv for de mindste. Villaens 156 kvm er velindrettede og er gennem årene blevet istandsat, så man i dag har en funktionel og rummelig familievilla med plads til alle.

INDRETNING:

Villaen byder på et dejligt spisekøkken fra 2004 med plads til både morgenmad og en god kop kaffe i den hyggelige spisekrog. Fra køkkenet træder man ind i den lyse og rummelige stue, hvor hele familien kan samles. Her er der plads til både et stort spisebord og en behagelig sofaafdeling, hvor alle kan samles om en god film. Herfra er der udgang til den lukkede have og en solrig terrasse. I 2024 blev gæstetoilettet moderniseret med smukke klinker og et lækkert håndvaskearrangement. Badeværelset er praktisk indrettet med både kar og bruseniche samt gulvvarme. Derudover rummer villaen tre gode værelser og et soveværelse. I villaen finder du den oprindelige forgang, der i dag er indrettet til viktualierum, samt et dejlig praktisk bryggers med god plads til overtøj og fodtøj.

Hvis denne villa kunne være noget for dig, så ring til os allerede idag – vi er klar til at fremvise ejendomme….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Indertoften 60 , 7400 Herning1.895.000 kr.11.590 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.744 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 156 ㎡Grund: 800 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1969Sidste tilstandrapport er fra: 2024-09-11 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x