Møllegårdsvej 2, 4700 Næstved

4700 mollegardsvej 2 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende Bungalow i Attraktivt Kvarter – Indflytningsklar og Gennemrenoveret

Velkommen til denne hvidpudsede klassiske bungalow, som byder på et boligareal på 105 kvadratmeter samt en rummelig kælder på 86 kvadratmeter. Garage på 22 kvadratmeter.

Ejendommen er gennemgribende renoveret siden 2019 med bl.a. nyt køkken, badeværelse, gulvvarme i stueplan, nye vinduer og døre, nyt fjernvarmeanlæg og meget mere, og fremstår derfor indflytningsklar med moderne faciliteter og stilfulde detaljer.

I stueplan finder du to lyse værelser, der begge er ideelle som soveværelse eller kontor. Badeværelset er fra 2022 og udstråler elegance med sine kvalitetsmaterialer. Køkken-alrummet~ fungerer som husets hjerte med direkte udgang til dejlig træterrasse, hvor du kan nyde de lange sommerdage. En forsænket stue skaber en hyggelig atmosfære og giver ekstra plads til afslapning.

Kælderen byder på flere gode disponible rum, der kan anvendes efter behov – hvad enten det er som hobbyrum, hjemmebiograf eller gæsteværelse. Derudover findes der et praktisk toilet samt fyrrum og vaskerum i kælderen, hvilket gør den yderst funktionel.

Hele stueplanet har gulvvarme i alle rum, hvilket sikrer en behagelig temperatur året rundt. Den nemme og letholdelige have kræver minimal vedligeholdelse og giver dig mere tid til at nyde udelivet i den hyggelige have, hvor du både har træterrassen med direkte udgang fra køkkenet eller den store flisebelagte terrasse der ligger i forbindelse med græsplænen.

Ejendommen ligger i et super attraktivt kvarter inden for gåafstand fra centrum af byen samt naturskønne områder som Susåen og Herlufsholmskoven. Desuden er der kort afstand til byens mest populære skole (Ll. Næstved Skole), hvilket gør dette hjem perfekt for børnefamilier….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Møllegårdsvej 2 , 4700 Næstved2.750.000 kr.18.979 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.262 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 105 ㎡Grund: 507 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1944Sidste tilstandrapport er fra: 2018-11-20 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x