Kirkegade 4, 6800 Varde

6800 kirkegade 4 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende villa med super central beliggenhed

Velkommen til Kirkegade 4, Alslev – dit nye hjem i hjertet af Alslev!

Gør dig klar til at blive forelsket i denne charmerende villa beliggende i det centrale Alslev. Med en super central placering på Kirkegade 4, befinder du dig tæt på alt, hvad hjertet kan begære – lige fra skole, Dagli Brugsen samt offentlig transport og masser af gode fritidsaktiviteter. Her får du en god kombination af komfort, bekvemmelighed og en hyggelig atmosfære.

Denne charmerende villa strækker sig over 93 m2 fordelt på to plan og byder på to værelser. De lyse og indbydende rum er perfekt udformet til at skabe en hjemlig atmosfære. Her er plads til både hverdagens gøremål og hyggelige stunder med familie og venner.

I stueetagen finder du en lys og rummelig stue, der ligger i delvis åben forbindelse til et pænt og funktionelt køkken. Her i stueplan ligger også huset badeværelse samt et praktisk bryggers.

Boligens første sal rummer to værelser, der begge er lysfyldte og har en fredfyldt atmosfære. Disse værelser giver fleksible muligheder, hvad enten du har brug for soveværelse, hjemmekontor eller gæsteværelse.

Udenfor bliver du desuden mødt af en nem gårdhave, hvor solskinsdagene kan nydes i fulde drag uden, at man skal bekymre sig om havearbejde. Denne villa byder også på et stort udhus på hele 26 m2, som giver masser af plads til opbevaring af cykler eller andet udstyr.

Kirkegade 4, Alslev er en villa, der tilbyder en komplet løsning for familien, der søger en hyggelig og vedligeholdelsesnem villa med al bekvemmelighed lige ved døren. Villaen er klar til at byde dig velkommen og blive dit nye hjem. Kontakt os i dag for en fremvisning og oplev selv, hvordan denne villa kan danne rammerne for din fremtid. Velkommen hjem….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kirkegade 4 , 6800 Varde875.000 kr.8.919 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.477 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 93 ㎡Grund: 220 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1931Sidste tilstandrapport er fra: 2024-08-29 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x