Horsevænget 36, 4130 Viby Sjælland

4130 horsevaenget 36 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Rummelig familiebolig med stor udestue i børnevenligt område

Velkommen til denne dejlige bolig på 140 m², som er perfekt til den moderne familie. Her får I ikke bare god plads, men også en udestue på hele 22 m², som kan bruges året rundt til alt fra hyggelige sammenkomster til afslapning.

Boligen byder på 3 rummelige værelser, der gør det nemt at indrette både soveværelser og kontor. Med 2 badeværelser undgår I morgenkøen, og den store, lyse stue skaber et naturligt samlingspunkt for hele familien. Køkkenet ligger i forlængelse af bryggerset, hvilket gør hverdagen praktisk og nem – ideelt til en travl familie.

Ejendommen ligger i et fredeligt og børnevenligt område tæt på både fodbold- og tennisbaner samt byens nye padelbaner, som allerede er et populært samlingspunkt. Her har I alt, hvad I behøver til en aktiv hverdag lige ved hånden. Skole, indkøb og grønne områder er også lige i nærheden.

Dette er en perfekt bolig til jer, der søger et trygt nærmiljø og masser af plads til både børn og voksne.

Det kan da godt være at huset på et tidspunkt skal have nye vinduer men det synes vi bestemt også at prisen er sat derefter.

Kontakt os allerede i dag for en fremvisning!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Horsevænget 36 , 4130 Viby Sjælland2.795.000 kr.18.431 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.204 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 140 ㎡Grund: 812 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1973Sidste tilstandrapport er fra: 2020-02-25 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x